Politică

articolul anterior articolul urmator

Cerere

14
22 May 2015 01:33:47
Sorin Bocancea

Domnului Prefect Dan Cîrlan​, Domnule Prefect, Subsemnatul, Bocancea Sorin, cetăţean al Municipiului Iaşi, vă rog să aplicaţi legea în cazul primarului Municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, în prezent arestat la domiciliu, şi să-l suspendaţi din funcţie aşa cum vă impune legea!

Vă rog să nu mai utilizaţi aceeaşi schemă pe care au aplicat-o cei certaţi cu legea timp de 25 de ani: să mi se mai dea un document care să spună că trebuie să aplic legea. Iată că şi acest document a venit, graţie presei şi nu dumneavoastră. Acum mai inventaţi o comisie care să decidă dacă documentul care vă cere să aplicaţi legea este chiar un document care vă cere să aplicaţi legea. 

Apoi veţi cere un document care să ateste faptul că acea comisie care trebuie să decidă că documentul care vă cere să respectaţi legea este una legal constituită. Şi aşa, prin astfel de tertipuri, va trece luna în care arestatul Gheorghe Nichita ar fi trebuit să fie suspendat din funcţia de primar.

Domnule Prefect, vă informez cu respect că, în pofida faptului că Iaşul a fost gestionat timp de 12 ani de Gheorghe Nichita, fenomen la care aţi contribuit şi dumneavoastră, acest oraş nu este unul chiar plin de proşti care să vă înghită tertipurile indicate mai sus.  

Cu respect,

Sorin Bocancea  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

14 Comentarii

Vanatorul/d.c.
22.05.2015, 08:56:07

Catre Dan "Bot" Carlan, de la Dan"Lungu" Bai "Bot", uite care-i treaba..! Ma faci sa-mi para rau ca nu te-am busit, pe vremea cand ne intalneam, din cand cand, la miute. Pe vremea aia, cand erai chiulangiul nr. 1 al Liceului "Tehnoton", erai si cam ..pirpiriu si de aia nu te luam cu fulgi cu tot, cand imi dadeai la gioale. N-am mai venit la miute cu voi, pentru ca incepusem sa am alte..prioritati. Nici acum nu stiu daca ai mai intrat, sau nu, la vreo facultate, si nici daca ai terminat vreuna. Cu scoala nu prea ai fost..ambitios, asa cum ai fost cu..politica. Adu-ti aminte ca peste ani, ne-am mai intalnit de 2 ori, ultima oara langa Mitropolie si-am baut si-o bere atunci, la restaurant "Cina". Prin '94 sau '95. Parca te inscrisesesi la Liberali, sau urma sa te inscrii. Nu-mi mai amintesc. Chestia e ca am mai citit despre tine. Erai ori la liberali, ori la PD-isi. Si aveai si niste probleme..Da' uite ca tac. Oricum. parea ca-ti stau in gat pesedistii. Si mi-ai placut. Ca si mie imi stateau si-mi stau, mafiotii astia. De aia te-ntreb: ce-are bai ratatul asta de Nechita, de ai ajuns sa-i tii palma..? Zi, bai "Bot"..! Ce-are..? Ti-e frica de el..? Ai..? Zi-mi..! Ca de mine nu-ti era frica, sa-mi bagi piciorul in fata cand treceam pe langa tine cu "chisca" la picior, precum trecea van Basten pe langa Bumbescu..! Asa ca, fa bine si da-i mai repede un sut in dos lu' resapatul ala Romeo, Nechita mafiotul..! Asta, ca sa nu-mi para rau, ca nu ti-am dat eu tie mai multe, pe vremea cand ma cautai la picioare, la miute, desi erai cu un cap mai scund decat mine..!

+2 (6 voturi)
master of disaster
22.05.2015, 09:23:20

...si uite asa aflu si eu cum scrie o cerere carte prefect un conferentiar: "Domnule Prefect, Subsemnatul [...] vă rog să aplicaţi legea în cazul [...] şi să-l suspendaţi din funcţie [...]! Vă rog să nu mai utilizaţi aceeaşi schema [...]etc..si acum vine partea de incheiere: Domnule Prefect, vă informez cu respect că [...] acest oraş nu este unul chiar plin de proşti care să vă înghită tertipurile indicate mai sus" :))))....brrrrrrr

-3 (9 voturi)
Vanatorul/d.c.
22.05.2015, 09:31:16

Da' a mea..? Insotita de "dat la gioale" si "suturi in dos" pentru "resapatul de Romeo-mafiotul Nechita", ti-a placut, asa-i Roxi..?:)

-1 (3 voturi)
master of disaster
22.05.2015, 09:49:18

nu stiu domnule vanator....cand vad atata emotie, cand e vorba de amintiri si chestii ce tin de inima albastra, nu ma amestec....:)

+3 (5 voturi)
Vanatorul/d.c.
22.05.2015, 09:55:57

Asa-i, scumpa mea prietena..! Numai ca acum nu putem dezvolta impreuna ideea cu amintirile si inima albasrta, dar reluam mai tarziu:) Iar am ceva treaba..Uf..! Mi-e asa de ciuda..! Daca nici la cei 125 de ani ai mei nu mai poate avea omul timp de-o conversatie matinala pe indelete, atunci cand..? Pa. Ne..vedem mai tarziu:)

-2 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (14)

Modifică Setările