Cerere

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Domnului Prefect Dan Cîrlan​, Domnule Prefect, Subsemnatul, Bocancea Sorin, cetăţean al Municipiului Iaşi, vă rog să aplicaţi legea în cazul primarului Municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, în prezent arestat la domiciliu, şi să-l suspendaţi din funcţie aşa cum vă impune legea!

Vă rog să nu mai utilizaţi aceeaşi schemă pe care au aplicat-o cei certaţi cu legea timp de 25 de ani: să mi se mai dea un document care să spună că trebuie să aplic legea. Iată că şi acest document a venit, graţie presei şi nu dumneavoastră. Acum mai inventaţi o comisie care să decidă dacă documentul care vă cere să aplicaţi legea este chiar un document care vă cere să aplicaţi legea. 

Apoi veţi cere un document care să ateste faptul că acea comisie care trebuie să decidă că documentul care vă cere să respectaţi legea este una legal constituită. Şi aşa, prin astfel de tertipuri, va trece luna în care arestatul Gheorghe Nichita ar fi trebuit să fie suspendat din funcţia de primar.

Domnule Prefect, vă informez cu respect că, în pofida faptului că Iaşul a fost gestionat timp de 12 ani de Gheorghe Nichita, fenomen la care aţi contribuit şi dumneavoastră, acest oraş nu este unul chiar plin de proşti care să vă înghită tertipurile indicate mai sus.  

Cu respect,

Sorin Bocancea  

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite