Chirica, despre candidatul PSD la prezidenţiale: Poate fi adus şi Einstein îmbrăcat în fustă, rezultatul este acelaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Chirica
Mihai Chirica

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, nu crede că Viorica Dăncilă sau Gabriela Firea ar putea câştiga alegerile prezidenţiale pentru PSD. "Poate să îl aducă PSD candidat şi pe Einstein, să îl îmbrace în fustă, cu ce se doreşte, şi discuţia va fi aceeaşi”, a declarat Chirica pentru Mediafax

Primarul Iaşiului spune că el ar "merge mai degrabă" pe mâna doamnei Gabriela Firea pentru că vine dintr-un sistem legat de oameni - administraţia locală.

"Acolo simţi cu adevărat dacă un om te iubeşte sau te urăşte, acolo, când mergi pe stradă, când dai noroc cu el, îţi întoarce sau nu mâna când i-o întinzi tu, asta înseamnă dacă te iubeşte sau nu. Dar cred că problema PSD nu stă în candidat, ci stă în posibilitatea de a face o faţă bună sau nu la alegerile prezidenţiale, iar în momentul de faţă nu văd de unde. E o problemă de imagine care persistă, poate să aducă candidat şi pe Einstein, pe Albert să îl dezgroape, să îl îmbrace în fustă, cu ce se doreşte şi discuţia va fi aceeaşi”, a declarat Chirica.

Potrivit sondajului intern comandat de PSD, Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu şi Mihai Fifor au obţinut procente cât marja de eroare (3%). Eugen Teodorovici abia a atins 5%, în timp ce Viorica Dăncilă se situează între 9-11%, susţin surse din conducerea PSD pentru Adevărul. Gabriela Firea a fost măsurată doar la capitolul încredere, nu ca prezidenţiabil, însă va fi marele contracandidat pentru Dăncilă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite