Politică

articolul anterior articolul urmator

Cine este Cezar Baciu, consilierul USR-PLUS care a votat bugetul municipiului Iaşi alături de PNL şi PMP

6
13 May 2021 12:44:53
Autor: Maria Dinu
Cezar Baciu FOTO Cezar Baciu / Facebook
Cezar Baciu FOTO Cezar Baciu / Facebook

Consilierul USR PLUS al cărui vot a asigurat trecerea bugetului local Iaşi a fost membru supleant al Consiliului, după retragerea unui alt consilier care a obţinut un mandat de parlamentar.

De pe pagina Primăriei Iaşi aflăm că Cezar Baciu a fost consilier supleant USR-PLUS în Consiliul Local. Mai exact, el a intrat în Consiliu după ce alt consilier a fost ales la alegerile Parlamentare şi s-a retras din Consiliu.

Pe pagina sa de Facebook, Cezar Baciu spune că a studiat la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată din Iaşi.

După ce a votat alături de PNL şi PMP bugetul local, fostul consilier a primit pe Facebook pe lângă un mesaj de laudă şi reproşuri de la cei nemulţumiţi. 

Conform declaraţiei de avere de pe pagina primăriei, acesta a câştigat anul trecut suma de 21.600 de lei şi alţi 2.172 de lei din vânzări. 

Liderul USR PLUS Iaşi, Cosette Chichirău, a transmis că USR PLUS a cerut excluderea consilierului Cezar Baciu din partid, după ce acesta a votat trecerea bugetului propus de Mihai Chirica.

Cosette Chichirău este de părere că bugetul municipiului a fost construit „cu ignorarea totală” a propunerilor USR PLUS Iaşi.

Cosette a menţionat că „potrivit legii, după excluderea din partid, consilierul local îşi va pierde mandatul”. 

Votul consilierului USR PLUS Cezar Baciu a fost decisiv pentru trecerea proiectului de buget local, PNL şi PMP având împreună doar 13 voturi, cu unul mai puţin decât reprezintă majoritatea simplă în consiliu.

„Voi vota în conformitate cu jurământul pe care l-am depus în faţa cetăţenilor Municipiului Iaşi. Sunt pentru Bugetul Municipiului Iaşi”, a spus consilierul USR PLUS Cezar Baciu

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

True Blue
13.05.2021, 12:49:20

Deci cine este Cezar Baciu?!

+1 (1 vot)
Vanatorul/d.c.
13.05.2021, 13:08:39

E clar ca pe impostorul asta de la USRPLUS l-a cumparat Chirica si mafiotii PNL ..! Ar trebui arestati pentru coruptie si el si Chirica, si bagati in puscarie imendiat.! In celule cu nistie violatori de tot ce mișca, care abia astepta sa faca o hora cu ceva ..prospături..!

-6 (8 voturi)
imsi1 imsi1
13.05.2021, 13:56:36

Vanatorul/d.c. Las o mai moale vdc ule ca nu tine. Inteleg ca ti place Cosette dar femeia are probleme. nu tii un oras itreg fara banii ca tu suferi de bazdac. Pe urma ce propuneri avea ? Fix ca alea din bucuresti sa mai taie din caldura, din lumina sa mai puna un rand de borduri sa desfiintese niste servicii sociale pt batrani si sa scumpeasca coparseile samd sa taie ceva investitii da sa faca un ong care sa i urmareasca pe politisti daca s incheiati la nasturi si sa dea bani la gazete ca sa i laude pe ei.

-3 (3 voturi)
imsi1 imsi1
13.05.2021, 14:00:18

Este un om serios primul pe care l vad in gloata asta. Traieste din salariu mic si impozitat deci stie ca banii nu vin din aia 3,5% din care traiesc ONG istii USR isti. Vrea sa traiasca intr un oras normal condus normal nu dupa idei bolnave ale unor frustate gonite de recesiune din SUA.

-3 (3 voturi)
leuldinpanjshir99
13.05.2021, 14:12:33

Foarte bine a făcut ca a votat bugetul. Cosette poate face circ si pe alte teme ...

-4 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările