articolul anterior articolul urmator

Cine e de vină?

8
1 Nov 2017 13:29:42
Sebastian Burduja
Cine e de vină? Ei sau noi?
Cine e de vină? Ei sau noi?

8 Comentarii

CEZAR MIHAI
1.11.2017, 13:42:05

Domnule Sebastian Burduja, ma bucur ca va puneti aceasta intrebare, dar nu credeti ca este prea putin ? In sedinta de ieri cred, primarul capitalei a mai redus din fondurile destinate infrastructurii pentru a aloca 8-9 milioane de lei pentru CATEDRALA NESIMTIRII NEAMULUI SI ALTE STATUI. Pai de ce vreti centura in jurul Bucurestiului cand avem asa mandrete de catedrala la care sa ne inchinam de dimineata pana noaptea ? Pe unde sa mai plimbe niste cadavre mutilate si preafericitu' daca nu chiar in buricul targului. Eu ma intreb de multe ori ce spital putea sa se faca acolo cu doar un sfert din banii cheltuiti pana acum, dumneavoastra nu va intrebati ? Vrem centura in jurul Bucurestiului si autostrazi ? Doamnele "de bine" mai nou presteaza in Palatul Parlamentului nu pe centura. Nu o mai lungesc, stiu ca intelegeti unde bat. Cat timp al doilea si al treilea om in stat sunt doi infractori e de la sine inteles ca nu o sa avem nici drumuri si nici spitale. Doar pomeni electorale care sa le asigure un loc caldut in Parlament si imunitate cat cuprinde. Cu stima si respect, Mihai Cezar

+4 (4 voturi)
of of
1.11.2017, 16:10:03

Toți suntem de vină. Dar plătim doar cei corecți. Nu e normal și nu văd soluția de a scăpa de șmecherii din partide sau din media. Hoția e mult prea mare și parlamentul o protejează. Ziua răzbunării va fi teribilă.

+3 (3 voturi)
Iolanda
1.11.2017, 16:16:57

Problema principala o vad ca fiind sita de selectie pentru parlament. Nu populatia isi pune oamenii ci partidele. Partide care au de strans un foarte mare numar de semnaturi pentru a putea lansa candidati intr-o localitate/judeti. Aici este gatuita selectia. In Bucuresti trebuie adunate 30.000 de semnaturi, de aceea Ciprian Ciucu de la M10 nu a putut candidat la primaria generala Bucuresti (ca varianta de avarie, a mers din acesta cauza pe liste PNL). Si in localittile mici trebuie sa ai 100 de semnaturi - poate din 107 oameni cu drept de vot. Partidele deja parlamentare au profitat de aceste prevederi. Pana cand trebuiau 25.000 de membri pentru infiintare unui partid a fost si mai aiurea. Insa si acum e foarte foarte greu, USR, M10 in detule localitati nu a avut candidati din cazua numarului de semnaturi necesare. Chiar nu au avut oamenii ce vota, de multe ori. Doar oameni marioneta ai unor partide corupte. O prietena de-a mea a candidat ca independent, a strans 2500 de semnaturi, dupa alegeri a primit notificare ca are amenda (pentru nu stiu ce frumuseti birocratice) intre 30 mii - 50.mii ron. Se apara bine cei existenti, nu vor sa intre actori noi pe scena politica.

+4 (4 voturi)
Adriana Negruti
1.11.2017, 18:52:37

Sigur ca suntem vinovati, ca in religie, vesnici pacatosi..... Dar dupa mine o mare vina o au manipulatorii care au facut din populatie o turma de oi...si acest fenomen, in comunism, a fost covarsitor de puternic ! Daca la conducerea mass mediei ar fi fost inca din 1990 deodata, printr-o minune, niste oameni integri care ar fi avut in plan transformarea Romaniei intr-o tara model, efectiv altfel ar fi aratat la ora actuala aceasta tara. A fost in schimb permanent doar o vointa oculta de a prosti masele, masinaria manipulatoare fiind alcatuita din oameni care stiau cat de prostit devenise acest popor in urma comunismului, dupa 25 de ani cand la conducere a fost un agramat, pus acolo sa coboare inadins stacheta pretentiilor la cultura si emancipare intelectuala...Eu nu voi inceta niciodata sa cred ca prin mass media poti crea, daca vrei, o masa de imbecili, de dezorientati si de fricosi... Dupa revolutie, picatura de libertate de a spune lucrurilor pe nume nu a ajutat, vedeti doar. Aparatul de manipulare a fost mai puternic decat glasurile catorva spirite oneste si curajoase. Daca presa pe ici pe colo mai incearca sa trezeasca natia, cum o faceti dumneavoastra, evident, nu e deajuns, dupa ce o masa uriasa de oameni sunt aburiti cu minciunele si ticaloase aluzii la adresa altor surse ale raului decat raul politicienilor din fruntea tarii lor, persistam in a trai in NEMULTUMIRE PROFUNDA, noi cei constienti de lipsa de pricepere si de bunavointa a guvernantilor, dar mai ales de lipsa de onestitate ce-i caracterizeaza, iar cei manipulati de canalele media PSD-ALDE sunt indulgenti pana la inconstienta cu greselile si amanarile nepermise ale masurilor absolut necesare pentru salvarea tarii de la degradare si depresie. Sunt atatea tragedii in vietile oamenilor, saracie si neputiinta...milioane de oameni traiesc prost si fara perspectiva de viitor...tipa cineva? NU, se perpetueaza aceeasi nepasare. CNA nu-si face datoria, DNA e prea slaba, eu nu incetez sa atentionez ca mass media lipsita de integritate morala(si pe care n-o sanctioneaza nimeni, in primul rand INTELECTUALII TARII nu intreprind nici-un protest NOTABIL) reprezinta cel mai mare rau al Romaniei. O mass media corecta ar putea face minuni, ar putea mobiliza fortele adormite ale vigilentei natiunii. O TARA SUBDEZVOLTATA NU-SI POATE PERMITE sa aiba mass media mincinoasa si neproductiva, ca de-aia batem pasul pe loc!

+1 (1 vot)
Gheorghe Plesea
1.11.2017, 19:45:13

Absolut corect.Ar trebui organizata o rezistenta masiva iar sistemul nu trebuie reformat (cârpit) ci construit de la 0 altfel !

+3 (3 voturi)