articolul anterior articolul urmator

Cine este şeful interimar al SRI Florian Coldea şi cum a ajuns să deţină „cheia tuturor secretelor din România“

58
4 Feb 2015 18:38:56
Autor: Iulia Marin
Florian Coldea FOTO Mediafax
Florian Coldea FOTO Mediafax

58 Comentarii

Iulian Arion
4.02.2015, 19:04:35

Este un om de onoare. Faptul ca doi infractori politici (EG. Udrea si Geoana) l-au denigrat, demonstreaza profesionalismul si integritatea acestui om. Plecarea din SRI a acelui PSD-ist care punea capac transmiterii de informatii catre magistrati a condus la recolta bogata de infractori politici. Atentie d-l Ponta! Trebuie organizate alegeri in circumscrptiile libere de infractori.

-14 (28 voturi)
Silviu Vasile Dumitrescu
4.02.2015, 19:31:07

O campanie mizerabilă de intoxicare mediatică, pe toate ziarele cu tiraj, trafic online. Recuperare de imagine şi proslăvire a „agentului 007”. Să începem cu începutul – Hayssam, ostatecii, răpirea, ...Irak. Încă de atunci, ba chiar din primele zile au existat suspiciuni că totul era o înscenare elaborată. Motive puteau fi multe, primul fiind o încercare de a stoarce nişte bani din fondurile speciale ale serviciilor cu titlu (pretext, acoperire) de „răscumpărare”. Doar Băsescu a şi recunoscut că s-au dat bani acolo, şi a şi evitat să avanseze cifre, ceea ce înseamnă că au fost sume considerabile. Apoi, de la bun început şi până la sfârşit, au fost inadvertenţe peste inadvertenţe, ciudăţenii după ciudăţenii, nepotriviri, contraziceri, aparenţe de diletantism şi amatorism în felul cum se gestiona situaţia. Misterul în care a fost închis totul la sfârşit nu a făcut decât să confirme că totul fusese o lucrătură, un scenariu, ba chiar prost făcut. Alt motiv putea să fie încercarea de a crea un caz împotriva Irakului, doar era şi perioada în care toţi vroiau să aibe ceva împotriva Irakului. ..În sfârşit, Hayssam fusese un personaj foarte controversat înainte, la fel de controversat a rămas după, la urma-urmei nimeni nu a furnizat o dovadă că el întradevăr ispăşeşte vreo pedeapsă în România, sau doar a fost extras dintrun loc care devenise periculos pentru el şi a fost relocat în altul mai sigur. Coldea?!! ...„Modernizarea” SRI??! Muuuu-hhha-haaaa-hha-haaaaaa... Redevenirea serviciilot la gloria a ce au fost cândva, ba încă mai mult şi desigur încă şi mai rău decât atât – fosta aşa-zisa „Securitate” care iniţiază, instigă şi întreţine războiul românilor împotriva românilor, poliţie politică de represiune şi control, infiltrare în toate domeniile de activitate, control direct mass-media, ziare, posturi TV conduse de ofiţeri sub acoperire. Tot ce nu poate fi preluat sub control este distrus. Inclusiv oameni. Mă ofer studiu ce caz. ...Cunosc bine escrocii despre ce vorbesc

+15 (25 voturi)
unU
4.02.2015, 20:34:48

Eu care o detest pe Udrea, inclin in mare parte s-o cred cand este vorba de acest individ. Individul asta si serviciul pe care-l conduce, practic, n-are niciun stapan ! Inadmisibil !

+15 (25 voturi)
Olteanul.com
4.02.2015, 21:57:09

Coldea asta a ajuns general prea devreme. Faza rapirii jurnalistilor a fost cusuta cu ata alba. A fost mai mult o campanie de imagine favorabila lui Basescu. Daca atat il duce mintea pe Coldea asta in slugarnicia sa fata de seful tarii, incep sa ma tem ca ar putea sa insceneze vreun atac terorist precum cel de la "Charlie Hebdo"... Scapati de el cat mai repede!!!

+6 (16 voturi)
Coco Cocos
4.02.2015, 22:27:51

Comentariu considerat abuziv.