Politică

articolul anterior articolul urmator

Ciolacu: 6 lei pe zi! Aceasta este raţia impusă de Orban persoanelor de peste 75 de ani. Le-a dat, în bătaie de joc, carduri pentru mese calde în campania electorală

17
23 Nov 2020 17:36:14
Autor: Dan Anghel
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD

Marcel Ciolacu a afirmat că Guvernul Orban a oferit carduri pentru mese calde persoanelor de peste 75 de ani în valoare de 6 lei. „Ludovic, tu ce mănânci de 6 lei pe zi? A cui este firma care a tipărit cardurile? Ale cui sunt restaurantele agreate să primească acele carduri?”, îl întreabă liderul PSD pe şeful Executivului.

”6 lei pe zi! Aceasta este raţia impusă de Orban persoanelor de peste 75 de ani, cărora le-a dat, în bătaie de joc, carduri pentru mese calde acum, în campanie electorală! 6 lei pe zi! Doar de la restaurantele închise de acelaşi Orban! În frig, pe terase, sau on-line, de la zeci de km distanţă, pentru cei din mediul rural. Aţi auzit ceva mai cinic de atât?! Bineînţeles, banii pe card vor veni doar după alegeri. Acum, doar promisiuni...”, a scris Marcel Ciolacu luni pe Facebook.

Preşedintele social-democraţilor a adăugat că „aşa sunt folosite fondurile europene de un guvern care şi-a făcut un titlu de glorie din a-i umili pe toţi români”.

„Aşa sunt folosite fondurile europene de un guvern care şi-a făcut un titlu de glorie din a-i umili pe toţi români. Total ineficient pentru persoanele cărora li se adresează programul european, dar în folosul clientelei liberale. Ludovic, tu ce mănânci de 6 lei pe zi? A cui este firma care a tipărit cardurile? Ale cui sunt restaurantele agreate să primească acele carduri?”, a conchis Ciolacu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

17 Comentarii

kevin hoher
23.11.2020, 17:50:12

Ati avut vre-o clipa iluzia ca turma lu' Lajos e cumva mai rasarita decat cireada Ciolacului? V-ati inselat grav. Sunt aceleasi jivine hamesita. Doar ca astia, pedelabarii, sunt chiar mai hamesiti, ca au stat multa vreme departe de ciolan. Ruminu' este si ramane hotz ordinar si dupa ce ajunge milardar! Dupa 500 de ani de corcire cu "hetnicii" adusi de Pista Grossman nu poate exista alt rezultat!

-12 (12 voturi)
Utilizator Adevărul
23.11.2020, 18:06:17

Comentariu considerat abuziv.

Tomescu Tom
23.11.2020, 18:03:37

Dar la voi ..la cantina parlamentului ... cam care mai sunt prețurile, psd-iștilor ? Căci înainte vreme aveați stabilite niște prețuri , doar pentru voi parlamentarii ...la care s-ar fi ghiftuit până și oamenii străzii ..

+8 (10 voturi)
m lupascu
23.11.2020, 18:09:37

- cu khaissam in spinare

+1 (3 voturi)
muresan anna
23.11.2020, 18:18:29

Ce-ar fi sa luati din pensile speciale acordate de PSD prin incalcarea legii si sa oferiti sprijin celor nevoiasi? Sunteti de accord? Sau doar sfaturi pentru altii oferiti si solutii care sa nu va coste nimic.

+8 (10 voturi)

Vezi toate comentariile (17)

Modifică Setările