Ciolacu: În plin val patru, preşedintele participă la sindrofii pretenţioase. Celălalt inconştient, premierul dornic să se înscăuneze şef la PNL, merge la mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO: Mediafax
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO: Mediafax

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis că „în România Normală a lui Ioahnnis şi Cîţu, românii sunt iar pedepsiţi pentru ca liberalii să-şi rezolve războiul pentru putere”, iar carnetul de partid „a devenit mai tare decât certificatul COVID”.

„În România aflată în plin val patru al pandemiei, preşedintele participă la sindrofii pretenţioase şi îi invită pe românii îngroziţi de teama facturilor la energie să joace golf. Celălalt inconştient, premierul dornic să se înscăuneze şef la PNL, merge pe furiş la mare, să se pozeze singur, pe o plajă pustie. Acestea sunt preocupările binomului care conduce «în parteneriat» ţara, în vreme ce, pentru români, realitatea este tot mai dramatică”, a scris Ciolacu luni, pe Facebook/

Liderul PSD susţine că 88% dintre pacienţii cu cancer care se aflau sub tratament în 2019 au murit într-un an, ceea ce este „inuman”, „grotesc” şi „criminal”, că mai sunt doar câteva paturi libere la ATI pentru bolnavii COVID şi că „mii de români au fost îngropaţi în saci de plastic fără slujbă şi fără cei dragi alături”.

„Zero preocupare pentru problemele oamenilor! Nicio măsură pentru ca românii să nu mai moară pe capete. Singura preocupare este cum să îşi ţină mizeria de Congres, indiferent de câte alte restricţii vor trebui să suporte românii. În România Normală a lui Ioahnnis şi Cîţu, românii sunt iar pedepsiţi pentru ca liberalii să-şi rezolve războiul pentru putere. Iar pentru asta, carnetul de partid de la PNL a devenit mai tare decât certificatul COVID!", a conchis Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite