Ciolacu, acid după evenimentul PNL pe tema relansării economiei: „Românii au o vorbă - nasol moment, faină coliva!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolavcu, liderul interimar al social-democraţilor Imagine: Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Ciolavcu, liderul interimar al social-democraţilor Imagine: Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat că evenimentul de miercuri al PNL privind noul program de relansare economică este marcat de discursuri „triste şi goale. Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai acuzat că parte din program a fost copiată de la social-democraţi, iar liberalii nu înţeleg nici măcar ce au copiat.

Ciolacu precizează că PNL doar comemorează economia, iar acum lumea asistă la un parastas.

„Se lungeşte plictiseala! Relansarea economică a ţării dintre găurile terenului de golf, cu liberali pe post de steguleţe este cea mai ciudată imagine a anului. Preşedintele Iohannis este clar cu mintea la crosă, nu la firmele locale, iar cei câteva zeci de liberali plictisiţi de audienţă rezistă doar cu gândul la cocktailul de după”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri, pe Facebook.

Preşedintele interimar al PSD aminteşte de o vorbă a românilor: „nasol, moment, faină coliva!”.

„Sincer, după aceste discursuri triste şi goale, ce arată că guvernanţii nu înţeleg nici măcar ce au copiat din programul economic al PSD, pare mai degrabă că asistăm la o comemorare a economiei de care nu s-au ocupat absolut deloc până acum, asta ca să nu spun direct parastas. Pentru aşa ceva, românii au o vorbă: nasol moment, faină coliva!”, a conchis Ciolacu. 

Premierul Ludovic Orban, alături de membri ai Executivului şi preşedintele Klaus Iohannis, au participat la evenimentul de inaugurare a programului de relansare economică ce se desfăşoară la Clubul Diplomatic din Bucureşti.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite