Ciolacu îi acuză pe liberali că vor să vândă străinilor „ultima avuţie a statului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu susţine că PSD va lupta ca să oprească „jaful politrucilor liberali”  FOTO Facebook
Marcel Ciolacu susţine că PSD va lupta ca să oprească „jaful politrucilor liberali”  FOTO Facebook

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îi acuză pe liberali, într-o postare pe Facebook, că vor să vândă România bucată cu bucată străinilor.

Ciolacu a lansat un tir de acuzaţii la adresa Guvernului despre care susţine că „i-a vândut până şi pe români la export pentru agricultura altora“.

Redăm mai jos mesajul integral:

Nu au nicio limită! Şi-au angajat toate rudele, coafezele, chelnerii şi cioclii la vârful statului! Au dat tunuri de sute de milioane de euro în plină pandemie prin firmele de casă! Au vândut lemnul din pădurile ţării! I-au vândut până şi pe români la export pentru agricultura altora!

Acum vor să vândă şi companiile româneşti, ultima avuţie a statului!!!! Am avertizat încă de acum 6 luni că această gaşcă galbenă, extrem de lacomă, va încerca să vândă România bucată cu bucată.

#PSD nu va permite niciodată ca ultimele perle ale economiei româneşti - CEC, Hidroelectrica sau Nuclearelectrica să fie vândute străinilor!

Vom opri în Parlament jaful pe care politrucii liberali l-au pus la cale. Avem o lege care deja a trecut de Senat, prin care se interzice orice vânzare a companiilor de stat pentru o perioadă de 2 ani. Mai miră pe cineva că Guvernul se opune şi a dat punct de vedere negativ?! Pentru ei, România şi interesele românilor nu există!

PSD va lupta până la capăt pentru ca NICIO companie în care statul este acţionar majoritar să nu fie înstrăinată!!!

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite