Ciolacu: Aşa luptă Orban cu pandemia la Guvern, împărţind candidaturi în stânga şi-n dreapta. Sănătatea oamenilor e doar o lozincă pentru PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a comentat fotografia postată de Claudiu Năsui pe Facebook cu negocierile de la Guvern pentru stabilirea candidaţilor comuni ai PNL şi USR la primăriile de sector.

El a spus că „în nicio ţară civilizată, Guvernul nu este folosit pentru tranzacţii şi negocieri politice”. Doar la noi Ludovic Orban a transformat Executivul întâi într-o cârciumă, iar acum într-un sediu de partid.

„Aşa luptă Orban cu pandemia la Guvern! Împărţind candidaturi în stânga şi-n dreapta! Sănătatea oamenilor este doar o lozincă pentru PNL, mai apăsătoare este disperarea că pierd alegerile în Capitală”, a scris Marcel Ciolacu sâmbătă pe Facebook.

Preşedintele interimar al social-democraţilor a adăugat că „zbaterile electorale” ale premierului sunt o ruşine pentru ceea ce trebuie să însemne Guvernul României.  

„Zbaterile electorale ale lui Orban sunt o ruşine pentru ceea ce ar trebui să însemne Guvernul României! În nicio ţară civilizată, Guvernul nu este folosit pentru tranzacţii şi negocieri politice. Doar la noi, Orban a transformat Guvernul mai întâi în cârciumă şi acum în sediu de partid.  În loc să-şi bată capul pentru a repara situaţia dezastruoasă din #DSP-urile căpuşate de toate rudele şi pilele liberale, Orban negociază politic funcţii”, a completat Ciolacu.

El a prrecizat că Ludovic Orban e în continuare preocupat de alegeri şi nici nu a făcut nimic pentru români.

„În loc să discute despre investiţii, spitale, şomaj, alocaţii şi pensii, Orban este preocupat în continuare doar de alegeri, de fapt singurul #obiectiv al PNL de când a venit la guvernare. Nimic pentru oameni, totul pentru ei şi pentru buzunarele lor! Degeaba! E în #FIREA oamenilor să îi măture la vot!”, a conchis Ciolacu. 

Preşedintele USR Bucureşti Claudiu Năsui a postat o fotografie pe Facebook de la întâlnirea liderilor PNL şi USR de vineri noaptea spre sâmbătă dimineaţa, ora 2.00, la Guvern, unde au fost purtate ultimele negocieri pentru desemnarea candidaţilor comuni. Năsui a afirmat că „a ieşit fum alb” şi că „Nu a fost uşor. Am reuşit să avem candidaţi comuni ireproşabili”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite