Ciolacu, înainte de consultările de la Cotroceni: Iohannis să înţeleagă că PNL a pierdut alegerile şi să accepte propunerea PSD, adică Alexandru Rafila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, liderul PSD FOTO Inquam Photos / George Călin
Marcel Ciolacu, liderul PSD FOTO Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că social-democraţii nu renunţă la varianta lor de premier, Alexandru Rafilă, cerând nominalizarea acestuia, din moment ce PSD e câştigător al alegerilor.

„Electoratul a sancţionat fosta guvernare condusă de Orban şi Iohannis. Să înţeleagă că a pierdut alegerile şi să accepte propunerea PSD, Alexandru Rafila. Vom face alte declaraţii după ce ne întoarcem de la Cotroceni. Vom înmâna preşedintelui şi programul de guvernare al PSD”, a declarat Marcel Ciolacu înainte de consultările de la Palatul Cotroceni.

Primul partid care intră la consultări este PSD, la ora 11.00, formaţiune care îl propune ca premier pe medicul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS: 

Al doilea partid care va merge să se vadă cu Klaus Iohannis este PNL, de la ora 12.00. Liberalii îl propun ca premier pe Florin Cîţu. 

Alianţa USR-PLUS va fi primită de preşedinte de la ora 13.00, propunerea acesteia fiind Dacian Cioloş. 

De la ora 14.00 va fi primită delegaţia AUR, care ar putea să îl propună ca premier pe Călin Georgescu. 

UDMR va merge la consultări de la ora 15.00, însă fără a avea o variantă de premier, iar de la ora 16.00 e programat Grupul minorităţilor naţionale. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite