Ciolacu, convins că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban va trece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, se declară ”convins” că moţiunea de cenzură anunţată de formaţiunea politică pe care o conduce va întruni voturile necesare pentru a fi votată. El critică dur programul de relansare economică anunţat de guvern, susţinând că acesta a fost lansat „la cârciumă”.

„Sunt ferm convins că vor fi voturile necesare” a afirmat preşedintele interimar al PSD duminică seară,  la Antena 3, întrebat care sunt şansele ca moţiunea de cenzură la adresa Guvernului  să fie votată.

Marcel Ciolacu a criticat în termeni duri programul economic anunţat de Guvern. 

„Suntem ultimul stat european care lansăm un plan economic. Suntem ultimul stat european care am lansat acest program economic la cârciumă, pe terasă. toate ţările europene le-au lansat ori în Guvern, în instituţia Guvernului, la Palatul Victoriei, ori în Parlament. Marea majoritate, 80%, au lansat acest plan economic în Parlament, cum este şi normal” a mai declarat Ciolacu. 

Acesta a criticat faptul că autorităţile române au anunţat programul de relansare a economiei fără a fi avut discuţii anterior cu oficialii Comisiei Europene în privinţa modului în care vor fi utilizaţi banii europeni. 

„Măsurile şi ce se promite în acest plan economic, 75% au finanţare din fondurile europene. Nu poţi fără să vii şi cu o discuţie prealabilă cu Comisia Europeană, să înţeleagă Comisia Europeană la ce vrei să foloseşti banii” a mai afirmat liderul social-democrat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite