Ciolacu, despre cele două jurnaliste furate la sediul PSD: Chiar m-am enervat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu Inquam Photos / George Calin
Marcel Ciolacu Inquam Photos / George Calin

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a comentat joi seară la „Gândurile lui Cristoiu” informaţia apărută în presă cum că două jurnaliste au fost jefuite chiar în sala destinată presei. „Un incident minor, nu s-a ajuns la poliţie”, a relatat Ciolacu.

„Am înţeles că s-a rezolvat pe cale amiabilă. Mie mi-a citit ştirea domnul Stănescu, chiar am avut o ieşire nervoasă că nu mi s-a spus mai devreme. Un incident minor, nu s-a ajuns la poliţie”, a declarat Marcel Ciolacu la „Gândurile lui Cristoiu”.

Joi, jurnalista Realitatea TV, Ionela Arcanu, a scris pe Facebook că două colege au rămas fără banii din portofele la sediul central al PSD.

Cele două jurnaliste au fost jefuite chiar în sala destinată presei din sediul social-democraţilor, pe când acestea ieşiseră să ia declaraţii liderilor PSD.

 Când au revenit au constatat că le lipseau banii din portofele. Uneia dintre ele i s-au furat 100 de euro, în timp ce a doua a rămas fără suma de 80 de lei.

„Două colege au rămas fără bani în portofel chiar în sediul PSD. Ele îşi lăsaseră genţile în sala destinată presei din sediul partidului şi au mers să ia declaraţii liderilor PSD. Când s-au intors au constatat că le lipseau banii din portofele“, a scris Ionela Arcanu.

„Eu nu pot să cred aşa ceva! Chiar să se fure acolo?“, a fost una dintre reacţiile de pe profilul jurnalistei.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite