Politică

articolul anterior articolul urmator

Ciolacu, despre maşina de lux de la MAI: Cei doi vicepreşedinţi ai Camerei Deputaţilor care au folosit autoturismul sunt din acelaşi partid cu domnul Vela

5
17 Jan 2020 20:16:35
Autor: Sebastian Zachmann
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri seară, referitor la autoturismul de lux preluat de la Ministerul Afacerilor Interne (MAI), că acesta a deservit unul dintre vicepreşedinţii Camerei Deputaţilor. "Culmea, cei doi vicepreşedinţi care au folosit acel autoturism sunt din acelaşi partid cu domnul Vela", a spus Ciolacu.

Întrebat, vineri seară, într-o conferinţă de presă susţinută la Piteşti, cine a folosit autoturismul de lux de la MAI, Ciolacu a spus: "Acel autoturism - am întrebat şi eu astăzi de dimineaţă la Secretariatul general, am văzut ştirea în drum spre Argeş - a deservit unul dintre vicepreşedinţii Camerei Deputaţilor, culmea, cei doi vicepreşedinţi care au folosit acel autoturism sunt din acelaşi partid cu domnul Vela".

"Adică putea să vorbească cu cei doi vicepreşedinţi, cred că Camera Deputaţilor a şi transmis un comunicat, sunt colegii mei, vicepreşedinţi ai Camerei Deputaţilor (...) ca să vezi, cum e şi cu alegerile astea, nu ştii niciodată pentru cine se pregăteşte de fapt", a mai spus Ciolacu.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, vineri, că s-au făcut în minister cheltuieli pe care nu le consideră justificate, asta în condiţiile în care era necesară dotarea poliţiştilor. Vela a vorbit despre cumpărarea unui BMW seria 7, cumpărat din banii poliţiştilor, care a fost făcut cadou la Camera Deputaţilor, dar şi despre patru maşini Touareg noi. ”De 200.000 de euro puteam cumpăra 500 de pistoale”, spus Vela, precizând că poliţiştii din stradă umblă cu pistoale Carpaţi. În plus, ministrul a spus că a găsit, la Jandarmerie, sute de televizoare a o mie de euro bucata, dar deocamdată nu a decis dacă va face plângere penală pentru aceste achiziţii.

”Au fost miniştri care au cumpărat BMW seria 7, ultimul tip, să-l facă cadou la Camera Deputaţilor din banii poliţiştilor. Au cumpărat patru maşini Touareg noi, 200.000 de euro, toate patru la Jandarmerie care să asigure protecţia unor demnitari PSD. De 200.000 de euro puteau fi cumpărate cel puţin cinci sute de pistoale. Ca să salvăm membrii de sindicat din stradă, care au Carpaţi acum”, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, Marcel Vela.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

M Costi
17.01.2020, 21:25:20

"...cei doi vicepreşedinţi care au folosit acel autoturism sunt din acelaşi partid cu domnul Vela..." !?! Asa-i cand esti prost ( informat , si nu numai ! ) , lansezi un atac tintit spre "demnitari PSD" , si cand colo , demnitarii erau PNL ! La ce te poti astepta de la un subinginer , specialitatea Sudura , absolvent si de Drept , la "marea" universitate din ...Lugoj ?

0 (2 voturi)
LochRoagPM
17.01.2020, 21:37:08

Băi vela , băi plutoniere ! Urlă transparența-n tine si nistrule! Păi cu șăptaru ăla de beamveu, cum îi zici tu ( că doară ești din istoricul Caransebeș)să plimba numai ben oni hardielean care este de la pesede , măi pedelist vopsit în brătian. Urlă competența-n tine, plutoniereeee de sudori, necalificatule de la adas ....care aveai tu la Revolusion în 89 doar , doar 19 ani, născut în 63 ... Băi și câtă încredere am investit în voi și în guwernerul#ludoviccelfalnic cu stamule și cu burduja cu tot...!

-1 (1 vot)
gheorghe deveanu
17.01.2020, 23:34:16

Mai, oameni buni ! Acum masina a fost cumparata si circula cu cineva. Insa problema este : nu cine circula cu masina aceasta de lux, ci cine si de ce a cumparat-o ! Ministrul acesta are dreptate si are si curaj tocmai pentru ca doi colegi de ai sai "circula cu masina".... Problema consta nu in utilizarea unui bun existent, ci in aruncarea pe fereastra a banilor unei institutii, aflate mereu in criza de resurse ! Iar aici singurii vinovati sunt PSD si Carmen Dan, celebra secretara de scoala medie ajunsa ministru de interne ?! Nu puneti va rog, caruta inaintea cailor... Concluzia : Ciolacu este un prost, iar noi si mai prosti daca il aprobam !

LochRoagPM
18.01.2020, 03:18:58

Aha, acu mă luminași ! Și eu care credeam că anti- pedeleaua brătiană!

Thot
18.01.2020, 10:16:21

Si ce daca circula x sau y cu ea sau credeti ca la MAI mergeau agentii cu ea? Problema e de ce a fost cumparata si apoi data la altii sa o foloseasca.Si sindicatele s-au facut ca nu vad. E o mare problema legatura asta a liderilor din sindicate cu PSD-ul . Probabil de aceea sunt multi in functie din secolul trecut.