Ciolacu, despre participarea lui Iohannis la Congresul PNL: Iaraşi avem o implicare nepermisă pentru un preşedinte în viaţa politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PSD, Marcel Ciolacu. FOTO Mediafax
Liderul PSD, Marcel Ciolacu. FOTO Mediafax

Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat miercuri cum vede participarea lui Klaus Iohannis la Congresul PNL din 25 septembrie, că aceasta este din nou o implicare nepermisă a unui şef de stat în viaţa politică.

„Iaraşi o implicare nepermisă pentru un preşedinte în viaţa politică, Este nepermisă oricărui şef de stat susţinerea unui partid, lucru pe care îl face de 7 ani de când e preşedinte. Mă aşteptam să vorbească la New York despre soluţii privind creşterea preţului la energie”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută miercuri la sediul PSD. 

Preşedintele Klaus Iohannis a precizat, la New York, la Adunarea Generală a ONU că va participa la Congresul PNL de sâmbătă unde va fi aleasă conducerea partidului. Principalii candidaţi pentru un mandat de preşedinte al formaţiunii sunt Florin Cîţu şi Ludovic Orban.

Critici au venit şi din zona USR PLUS, acolo unde eurodeputatul Dragoş Tudorache a subliniat că preşedintele nu ar trebui să fie implicat direct în politica internă a unui partid, pentru că ar încălca legea supremă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite