Ciolacu, despre pensia pentru familiile medicilor decedaţi de COVID-19: N-au plătit nimic, contrar Legii pe care PSD a adoptat-o anul trecut în Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO: Marcel Ciolacu / Facebook
Marcel Ciolacu FOTO: Marcel Ciolacu / Facebook

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu acuză actualul Guvern că refuză să plătească ajutorul financiar oferit urmaşilor medicilor decedaţi de covid, conform unui proiect adoptat de Parlament anul trecut, „inventând motive aberante”.

Marcel Ciolacu consideră că este o „bătaie de joc” pentru medicii decedaţi în urma infectării cu Coronavirus.

Bătaie de joc pentru cei #133 de eroi din sistemul medical care au murit în prima linie în lupta cu pandemia! #ZERO lei au primit urmaşii acestora, contrar Legii pe care PSD a adoptat-o anul trecut în Parlament! Timp de aproape un an, Guvernele Dreptei s-au bătut cu pumnii în piept că îi vor plăti cu prioritate, dar, în realitate, i-au umilit îngrozitor! N-au plătit nimic, inventând de motive aberante! Au inventat grupuri de lucru, pentru ca în final să se blocheze în incompetenţă şi prostie! Rezultatul este că familiile acestor eroi sunt batjocorite cu fiecare zi care trece de această guvernare ticăloasă şi tot mai insensibilă la dramele românilor”, a transmis preşedintele PSD pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite