Ciolacu, despre pesediştii de la şaormerie: Este nescuzabil! Întrebat dacă cei doi vor mai candida: Presupun că vor avea mai mult timp liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Inquam Photos
Foto Inquam Photos

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri seară, că ceea ce au făcut deputaţii Adrian Solomon şi Irinel Stativă într-un fast-food din Bucureşti este ”nescuzabil” şi a avut o discuţie cu ei. Ciolacu a precizat că a cerut scuze în numele său şi al celor doi deputaţi reprezentanţilor unităţii alimentare. Întrebat dacă cei doi deputaţi vor mai candida din partea PSD, Ciolacu a afirmat: ”Presupun că vor avea mai mult timp liber”.

”Este nescuzabil, am avut o discuţie cu colegii mei. Dacă mă întrebaţi de o sancţiune în ceea ce îi priveşte pe cei doi, cred că e responsabilitatea organizaţiilor din care fac parte”, a afirmat, miercuri seară, la Digi 24, Marcel Ciolacu, despre deputaţii Adrian Solomon şi Irinel Stativă.

Acesta a precizat că a sunat şi a cerut scuze reprezentanţilor unităţii alimentare.

”Am o opinie personală, azi i-am şi sunat şi mi-am cerut scuze în numele meu şi al colegilor mei, mi se pare un lucru de bun simţ. Nu e foarte ruşinos, ca o persoană publică, atunci când greşteşe să iasă şi să îşi ceară scuze păentru acel moment”, a mai declarat Ciolacu.

Întrebat dacă cei doi şi-au cerut scuze, Ciolacu a afirmat: ”Nu, nu şi-au cerut. Nu şi-a cerut nici domnul Orban. Presupun că după ce vor termina acest mandat vor avea mai mult timp de reflecţie”.

De asemenea, întrebat dacă cei doi nu vor mai candida din partea PSD, Ciolacu a răspuns: ”Presupun că vor avea mai mult timp liber”.

Doi deputaţi PSD, Adrian Solomon şi Irinel Stativă, au fost amendaţi după un conflict cu poliţiştii chemaţi de personalul unui fast-food pentru că ce cei doi parlamentari au refuzat să poarte mască de protecţie.

Preşedintele CNCD Asztalos Csaba a declarat, pentru News.ro, că a existat o autosesizare, în şedinţa de miercuri a Colegiului, privind discuţia pe care a avut-o deputatul PSD Adrian Solomon cu casierul de la fast-food. 

Autosesizarea vine în contextul în care Digi 24 a prezentat înregistrarea video de la fast-food, în care Adrian Solomon se ceartă cu casierul. Alături de Solomon mai era deputatul PSD Ion Stativă.

”Băi Mustafa eşti în România aicea. Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să munceşti aici! Băi, panaramă!”, i-a spus Adrian Solomon casierului în cauză.

Ion Stativă a încercat să îl calmeze pe Adrian Solomon şi i-a spus: „Adi, Adi”.

Apoi Solomon se adresează poliţistului care intervine la faţa locului şi care îl roagă să poarte masca de protecţie: ”Nu te interesează dacă ăsta are dreptul la muncă în România, dar eu să port mască, da? Nu te interesează dacă are dreptul să muncească în România, dar eu când comand o şaorma în România, îmi iei buletinul, nu ţi-e ruşine? Arată-mi cartea verde a lu ăsta. Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde?”, potrivit înregistrării prezentate de Digi 24.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite