Ciolacu, despre schimbarea directorului Portului Constanţa: Era Portul Constanţa vreo oglindă, era totul ok? Eu îmi aduc aminte că am găsit un dezastru acolo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Grindeanu şi Marcel Ciolacu FOTO Inquam Photos
Sorin Grindeanu şi Marcel Ciolacu FOTO Inquam Photos

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, marţi, la sediul partidului, despre schimbarea directorului Portului Constanţa, că a fost de mai multe ori acolo cu ministrul Transporturilor şi că a găsit `dezastru acolo”. El a ţinut să precizeze că nu s-a implicat în această schimbare, care nu e politică, fiind vorba de expirarea unui mandat.

Marcel Ciolacu a afimat că nu a avut nicio discuţie în privinţa împărţirii portului Constanţa sau altor posturi care nu sunt politice.

„Din câte ştiu, acolo a expirat un mandat pe 109 şi a fost o schimbare”, a mai afirmat Ciolacu , precizând că „îmi aminteşte că a fost de două ori în Portul Constanţa cu ministrul Transporturilor.

„Îmi aduc aminte că şi prim-ministrul a fost în Portul Constanţa şi de nenomărate ori, a fost domnul ministru al Transporturilor, pentru că ne-a găsit nepregătiţi acea zonă şi categoric, lucrurile nu funcţionează, cel puţin când am fost eu cu ministrul, nu funcţionau cum ne-am fi dorit să funcţioneze lucrurile în Portul Constanţa”, a afirmat preşedintele PSD.

„Era Portul Constanţa o oglindă, era totul ok, eu îmi aduc aminte că am găsit un dezastru acolo, despre ce vorbim aici?”, a comentat Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite