Politică

articolul anterior articolul urmator

Ciolacu, despre incendierea unor maşini ale PNL: Are SPP domnul ministru? Trece cineva de SPP să incendieze maşina lui Popescu de la Economie?

5
21 Sep 2020 23:00:14
Autor: News.ro
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, cataloghează drept "minciună” afirmaţia ministrului Economiei, Virgil Popescu, privitoare la un atac din parte echipelor PSD care ar fi încercat să incendieze un autoturism folosit de liberali. "Trece cineva de SPP să incendieze maşina lui Popescu de la Economie? (...). Vine să inventeze nişte minciuni", afirmă Ciolacu.

"Are SPP domnul ministru? Trece cineva de SPP să incendieze maşina lui Popescu de la Economie? Hai, dom-le, să fin serioşi! Şi eu am SPP. Haideţi.... Vine să inventeze nişte minciuni. Uite, îi fac eu adresă lu' domnu' Pahonţu (Lucian Pahonţu, şeful serviciului de Protecţie şi Pază - n.r.) să-mi spună...”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la TVR.
 
Liderul social-democrat a adăugat că ministrul Economiei ar trebui "să vină cu o minciună mai consistentă”.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a precizat că este incredibil la ce atacuri "în stil terorist” se pretează membrii organizaţiei PSD Mehedinţi şi vorbeşte despre tentativa de incendiere a maşinilor unor colegi liberali. El a spus că astfel de acţiuni violente nu trebuie tolerate de nimeni şi adaugă că are încredere că autorităţile îşi vor face treaba, iar cei vinovaţi vor fi pedepsiţi, conform legii.

"Incredibil la ce atacuri în stil terorist se pretează cei de la PSD Mehedinţi! De aceea vin şi transmit clar: Nu vom tolera acţiunile de intimidare la adresa unor membri PNL! Tentativa de incendiere a maşinilor unor colegi liberali, de la Livezile, este un act violent, care nu trebuie tolerat de nimeni! Atacul în stil terorist a fost pus la cale de fiul unui candidat PSD la Consiliul Local din comuna Livezile! Nu pot să cred că primarul PSD Adrian Nănuţi şi Aladin Georgescu permit aşa ceva! Vreţi să moară oameni!?!?!”, a scris Virgil Popescu, luni, pe Facebook. 

Ministrul Economiei a spus că nu este o coincidenţă că există grade de rudenie între unii poliţişti din Mehedinţi şi primarul PSD al comunei Livezile.

"Totodată, am încredere că autorităţile îşi vor face treaba, iar cel care a încercat să facă asta va fi pedepsit potrivit legii. Iar faptul că există grade de rudenie între oficiali din Poliţia Mehedinţi şi primarul PSD de la Livezile este doar o coincidenţă şi nu are nimic de a face cu încercarea de a nu le permite criminaliştilor să se prezinte la locul faptei! Asta şi sper! Că este doar o coincidenţă!”, a completat Popescu.

Acesta s-a întrebat cum este posibil ca în 2020 să mai existe astfel de atacuri de tip terorist care pot pune în pericol viaţa oamenilor.

"Şi stau să mă întreb: cum este posibil ca în anul 2020 să asistăm la asemenea atacuri de tip terorist, care pot pune în pericol viaţa unor oameni!?! Fac un apel clar pentru toată lumea: să fim civilizaţi! Fără atacuri de tip terorist şi acţiuni de intimidare pe perioada campaniei electorale! Şi un mesaj pentru contracandidaţii de la PSD: chiar dacă ne veţi da foc, PNL va câştiga pentru că mehedinţenii văd de ce mizerii sunteţi în stare!”, a conchis Virgil Popescu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Vasile Naftuli
21.09.2020, 23:54:40

Lupta democratică pentru putere se manifestă foarte „democratic”.

+1 (1 vot)
moftronix2
21.09.2020, 23:57:07

Atât de multe porcarii fac limberalii...încât va veni o vreme când chiar nici SPP nu ii va putea salva de furia mulțimii.....Politruceala min stop . Atât face Orban...Gargara, minciuni, însușirea muncii altora .Golanul asta de Orban nu a lucrat o zi in viața lui . Doar a pălăvrăgit.....Un golan chelner și tzucalarul al lui Johanis e Premier în România..Nu degeaba s a împrumutat extern Intr un an cat se împrumuta guvernul PSD în 10 ani.....Datoria externă raportată la PIB, conform Eurostat....37 la sută în 2016... 35 la sută în 2018....40 la suta in 2020..Asta spune totul despre priceperea unui guvern...Guvernul Orban extrem de mincinos, hot și prost.

-11 (11 voturi)
Banan Crudu
22.09.2020, 08:28:25

Moftrofix...tu unde zici ca ai lucrat la "vieața" ta ?! Asistat de la buget ...bag sama. Asta că tor ziceai despre furt din munca altora. Pardon, nu e furt, e politică fiscală. Lasă nu te mai stresa...nu ești tu cu astea.

0 (4 voturi)
Banan Crudu
22.09.2020, 08:24:34

Eh, dacă unii(care mai posteaza p-aci) sunt idioți cu patalama, nenea Geolgău doar face pe prostu. Desigur, din declaratia lui VPopescu reiese că tentativa (sau doar amenintarea cu ce se poate intampla) nu s-a comis împotriva masinii lui VP, ci în cazul unei doamne/domnișoare ,ma rog, care nu-ș ce căuta prin Livezi. E evident că donșorica aia nu avea la dispoziție serviciul SPP, dar nenea Geolgău, probabil și din cauza deficitului de magneziu, se pare că nu capaciteaza diferența. Ok, nu-i nimic. Sfatul lui ca "limberalii"(citez dun panseul unui inept în viață) să iasă cu o minciună mai consistentă, vine din partea unui specialist în tromboane. Este logic sa fie așa cată vreme Geolgău e "liderul social-demos craților" adică cel mai mare dintre ei. Apropos: mai săptămanile trecute Geolgău afirma ca daca motiunea(de cenzură) nu trece, el(dansul personal) își va asuma acest aspect. Asuma...adică pa și pusi, nu?! Bine, nu intrăm în detalii. Să nu uit: pe nea caisă ăla cum îl cheama, Aladin ?! Vorbiți serios ? Aladin...hmmm. Probabil adjunctul se numește Alibaba, iar secretara se numeste Sesam. Aha,era sa nu observ: județul Mehedinți...mda, un pol al bunăstării în Romania. Explicabil.

-2 (4 voturi)
Schindler
22.09.2020, 09:52:15

PSD-istul tot mizerabil ramane

0 (2 voturi)
Modifică Setările