Ciolacu: Emoţia primei zile de şcoală este umbrită de frustrare. Romania Educata nu este în faţa unei tablete pe care ministerul Educaţiei a uitat să o trimită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Arhivă
Marcel Ciolacu FOTO Arhivă

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a atras atenţia că „emoţia primei zile de şcoală este umbrită de frustrare” din motive ce ţin de posibilitatea elevilor de a continua cursurile fizic în contextul pandemic în care este România. Social-democratul a subliniat că nu se ştie pentru cât gtimp vor fi deschise şcolile.

„Din păcate, şi în acest an, emoţia primei zile de şcoală este umbrită de frustrare. Frustrare, pentru că nu se ştie pentru cât timp şcolile vor fi deschise! Frustrare, pentru că nu toate şcolile au fost pregătite pentru desfăşurarea noului an şcolar în condiţii de siguranţă”, a transmis Marcel Ciolacu pe Facebook. 

Preşedintele PSD a mai subliniat că „Romania Educata nu este în faţa unei tablete pe care ministerul Educaţiei a uitat să o trimită. Locul copiilor este în şcoală! Alături de cei de vârsta lor! Alături de profesori! Mult succes în noul an şcolar! România Educată este a generaţiilor pe care trebuie să le protejăm aici şi acum pentru a avea cu toţii un viitor mai bun”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite