Ciolacu, după ce Florin Cîţu a spus că PNRR nu poate fi modificat: Înseamnă că cei de la Comisia Europeană greşesc şi Cîţu are dreptate. Mă aşteptam

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Facebook
Marcel Ciolacu FOTO Facebook

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, fiind întrebat referitor la afirmaţiile preşedintelui PNL Florin Cîţu, potrivit cărora PNRR nu poate fi negociat sau schimbat, că „înseamnă că cei de la Comisia Europeană greşesc şi domnul Cîţu are dreptate”. Liderul liberal a mai afirmat că în programul de guvernare al coaliţiei nu există o renegociere a PNRR, deşi PSD a insistat în negocierile pentru Guvern că doresc o discuţie pe acest subiect.

Întrebat cum comentează afirmaţiile liderului PNL Florin Cîţu, că PNRR nu poate fi modificat, Marcel Ciolacu a declarat că „se aştepta” şi că ”înseamnă că cei de la Comisia Europeană greşesc şi domnul Cîţu are dreptate”. 

În programul de guvernare nu există nicio renegociere. Peste doi ani de zile Comisia îţi permite să evaluezi parcursul PNRR şi dacă există întârzieri pe anumite proiecte să poţi atunci să faci modificări”, a declarat Florin Cîţu, fiind întrebat de modificarea PNRR cerută de social-democraţi. 

Liderul PNL a mai comentat afirmaţiile făcute de colegii PSD din coaliţia de guvernare. Preşedintele PNL a referitor la afirmaţiile făcute de noul ministru al Finanţelor, Adrian Câciu, care a afirmat că banii împrumutaţi de guvernele liberale s-au dus pe risipă şi că nu mai sunt fonduri pentru plata salariilor la primării şi asigurări sociale. Cîţu pune aceste afirmaţii pe seama euforiei PSD de a intra la guvernare şi a precizat că îşi aminteşte de declaraţiile lui Liviu Dragnea care vorbea de o gaură în buget.

„Suntem într-o coaliţie de guvernare. Eu pun aceste declaraţii, şi mă interesează cele ale preşedintelui partidului, pe seama euforiei de a intra la guvernare”, a mai spus preşedintele PNL. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite