Ciolacu sau Grindeanu? Pe cine ar vota Teodorovici la şefia PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu şi Eugen Teodorovici. FOTO Mediafax
Marcel Ciolacu şi Eugen Teodorovici. FOTO Mediafax

Senatorul Eugen Teodorovici, fost ministru în Guvernul Dăncilă, a declarat că s-a vota pe el dacă ar fi pus să aleagă pe cineva la Congresul PSD şi a subliniat că în niciun caz votul său nu ar merge la Marcel Ciolacu.

„Pe mine!”, a răspuns Eugen Teodorovici fiind întrebat pe cine ar alege dacă ar fi pus în faţa a doua opţiuni la şefia PSD: Marcel Ciolacu sau Sorin Grindeanu. 

„Fiind un om din administraţie de atâţia ani de zile îmi place rigoarea, dar mai ales respectarea legilor. Statul fiind încălcat de Marcel Ciolacu eu nu am cum să cred că va avea un respect faţă de legile ţării. Cu alte cuvinte, nu l-aş vota pe Ciolacu”, a completat fostul ministru al  Finanţelor. 

Teodorovici a vorbit şi de disputa Ciolacu-Grindeanu. „Ştiu că a fost o dispută în luna februarie atunci când se planifica congresul. A fost o discuţie, probabil o neînţelegere şi atunci s-a amânat Congresul. Neînţelegere între Ciolacu şi Grindeanu. De la Grindeanu eu ştiu sigur că nu are dorinţa de a vrea şefia PSD. El e un om de echipă. Nici eu, nici el nu ne-am manifestat dorinţa de a fi la şefie”, a mai afirmat Teodorovici.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite