Ciolacu: Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet de sprijin pentru români. Eu susţin impozitarea progresivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, preşedinteke PSD FOTO Facebook Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu, preşedinteke PSD FOTO Facebook Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că Guvernul trebuie să vină cu un nou pachet de sprijin pentru români, astfel încât să fie ajutaţi cei cu situaţii financiare precare. De asemenea, social-democratul a pledat pentru introducerea impozitării progresive.

„De când am venit la guvernare, am venit cu un pachet de sprijin pentru România, 60% spre zona socială.

Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet de sprjin pentru a echiibra lucrurile, pentru a lupta cu aceste preţuri”, a declarat Marcel Ciolacu. Întrebat dacă e vorba de un al treilea pachet, şeful PSD a confirmat, 

În noul pachet Coaliţia ar urma să se uite la cu măsuri în zona veniturilor mici şi mijlocii. Întrebat dacă există şanse să fie mărite pensiile, Ciolacu a confirmat că sunt discuţii despre mărirea pensiilor. Liderul PSD a subliniat că discuţia trebuie să fie una aşezată, să nu fie reacţii doar pe bază de emoţie, pentru a nu bulversa sistemul economic.

„Eu susţin impozitarea progresivă”, a subliniat Ciolacu, fiind precizat că nu vor fi introduse noi taxe state. Preşedintele Camerei Deputaţilor a vorbit de o politica de deduceri, însă în condiţiile în care ar exista o taxare ceva mai mare. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite