Politică

articolul anterior articolul urmator

Ciolacu, după ce INS a anunţat că rata şomajului a urcat la 4,8%: Guvernul PNL - nişte petarde economice! Catastrofe!

7
3 Jun 2020 11:55:59
Autor: News.ro
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susţine că ”în doar câteva luni, acest guvern de incompetenţi a întors România cu doi ani şi jumătate în urmă”, referindu-se la creşterea şomajului. ”Guvernarea de dreapta înseamnă doar o prăbuşire continuă a nivelului de trai”, susţine Ciolacu.

”Guvernul PNL - nişte petarde economice ! Catastrofe ! În doar câteva luni, acest guvern de incompetenţi a întors România cu doi ani şi jumătate în urmă ! Rata şomajului a crescut până la 4,8%, conform datelor publicate astăzi de INS!!! Guvernarea de dreapta înseamnă doar o prăbuşire continuă a nivelului de trai. PNL=PDL, adică sărăcie, austeritate şi şomaj!”, susţine Marcel Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

Liderul PSD afirmă că guvernarea PSD a luat măsuri prin care au fost create sute de mii de locuri de muncă şi am avut cea mai mică rată a şomajului din Europa.

”Guvernul PNL a distrus tot şi ne-a adus din nou la nivelul anului 2017. Tabloul dezastrului este completat şi de o prăbuşire a turismului cu 98% în aprilie. RECORD ISTORIC!!! 1 miliard de euro pierderi estimate doar în acest an. ABISAL !!! Reprezentanţii industriei HORECA au cerut disperaţi măsuri de sprijin şi facilităţi fiscale din partea Guvernului. Au primit în schimb doar fumul trabucurilor liberale în faţă şi un toptan de norme aberante care mai mult îi încurcă decât îi ajută”, a mai scris Ciolacu.

Rata şomajului în luna aprilie 2020 a crescut la nivelul celei din a doua parte a anului 2017, respectiv cu 0,2 puncte procentuale faţă de cea înregistrată în luna precedentă.conform datelor Institutului Naţional de Statistică (INS).

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

FLORIN FLORESCU
3.06.2020, 12:05:15

Măi cretinule cu mască , crezi că acest guver a dorit o asemenea criză ? Acest guvern a luat niște măsuri impuse de un for mondial al sănătății pe care orice guvern le-ar fi luat . De ce nu ați oferit variante , măi comuniștilor cu față nouă ?

+5 (5 voturi)
Un cititor
3.06.2020, 12:06:28

"Adu-o" pe Vasilica Veorica (iti amintesti, ticalosule: "nu mai punem prosti in functii publice" !), pe Andrusca, pe cel cu tablourile in pereti.....pe Mafiotul de la Rahova etc....!!! Mafioti unu si unu, catastrofe cu coronita, cu tine in frunte !!!

+5 (5 voturi)
geek-a-contra
3.06.2020, 12:07:32

ciolacule, da'sint convins pina in maduva oaselor ca tu ai fi trecut Ro prin epidemia de covid fara nici un infectat, fara nici un mort si fara a fi luat nici o masura de protectie. p.s. ptr diversii microcefali care bintuie pe aici: este o ironie

+5 (5 voturi)
Unul dintre „Astia“
3.06.2020, 12:26:05

Mai nea Ciolau, somajul a crescut peste tot in lume datorita pandemiei (pe asta nu a creat-o PNL-ul... nici un guvern nu si-a dorit-o). A pune cresterea somajului in carca guvernului si a-l face raspunzator pentru asta e ca si cum i-ai reprosa ca diseara o sa apuna soarele! Ati creat locuri de munca? Poate... la stat, unde v-ati angajat toate rudele, pilele si cunostintele! Ce masura constructiva ati luat ca partid in ultimele sase luni? In afara de propunerile populiste cu care bombardati parlamentul si care vor avea efecte negative aspura bugetului (si asa pe deficit) Nu stiu daca mai exista subminarea economiei nationale in codul penal, dar tare as vrea sa va vad pe toti astia care ati devalizat tara (indiferent de culoarea politica) trimisi in judecata, condamnati si cu averile confiscate!

+4 (4 voturi)
muresan anna
3.06.2020, 12:45:53

Ciolacu cu tupeul caracteristic inca mai vorbeste.Dupa jaful facut de pesedoi din banul public, dupa guvernarea prostiei, este o minune ca mai existam.Sper sa ajunga cu partidul lui la cosul de gunoi al istoriei, sau alaturi de Dragnea!

+2 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (7)