Ciolacu, întrebat dacă PSD merge la guvernare cu PNL: „Am anunţat clar că e exclus. Cu cine, cu Turcan la guvernare? Cu Orban, cu Cîţu?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu / Florin Cîţu / FOTO Inquam Photos
Marcel Ciolacu / Florin Cîţu / FOTO Inquam Photos

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi seară, că ”este exclus” ca PSD să facă alianţă cu PNL pentru guvernare. ”Cu cine, cu Turcan la guvernare? Cu Orban, cu Cîţu? Cum se poate construi cu ei?”, a afirmat Ciolacu.

Liderul PSD a fost întrebat, joi seară, la Antena 3, dacă PSD merge la guvernare cu PNL şi a răspuns: „Am anunţat clar că e exclus. Cu cine, cu Turcan la guvernare? Cu Orban, cu Cîţu? Cum se poate construi cu ei?”.

Ciolacu consideră că, „dacă ai încălcat spiritul Constituţiei, dacă ai furat dreptul câştigătorului de a propune un prim-ministru (...) nu există altă soluţie decât anticipate”.

„Ei confundă statul român cu interesele lor personale. Eu va răspund din punctul nostru de vedere, e exclusă o alianţa cu PNL dacă această coaliţie se rupe. Va aduceţi aminte că Iohannis spunea că Parlamentul nu mai reflectă voinţă populaţiei? Aşa e şi acum, îl anunţ pe Iohannis”, a mai afirmat liderul PSD.

Premierul Florin Cîţu a afirmat, joi, la Timişoara, că, în eventualitatea în care ar fi preşedinte PNL, ar fi exclusă o guvernare PSD-PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite