Politică

articolul anterior articolul urmator

Ciolacu, mesaj de Ziua Armatei: Haina militară întruchipează valori care nu sunt însuşite în aceste zile de o bună parte a clasei politice

4
25 Oct 2021 14:58:17
Autor: Maria Dinu
Marcel Ciolacu FOTO Arhivă
Marcel Ciolacu FOTO Arhivă

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj pentru a-i felicita pe militari de Ziua Armatei. Potrivit liderului social-democrat, „onoarea, patriotismul, respectul şi demnitatea reprezintă valori pe care haina militară le întruchipează”, însă „nu sunt însuşite de o bună parte a clasei politice” în prezent.

„Armata, alături de Biserică, reprezintă unul dintre pilonii fundamentali de încredere la nivelul societăţii”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook. 
 
Potrivit liderului social-democrat, haina militară întruchipează valori care, în prezent, nu sunt însuşite de „o bună parte a clasei politice”. 
 
„Onoarea, patriotismul, respectul şi demnitatea reprezintă valori pe care haina militară le întruchipează, şi care din păcate- aşa cum vedem în aceste zile, nu sunt însuşite de o bună parte a clasei politice.
De ziua Armatei, îi felicit pe toţi militarii care îşi servesc cu credinţă Patria sub tricolor.
La mulţi ani, Armata Română”, a mai transmis social democratul pe Facebook. 
    

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Popescu Stela
25.10.2021, 15:31:32

Toți politicienii sunt vânzători de țara. Țara asta e in conturile lor private. Cu atat mai mult in conturile psd. De fapt PSD sunteți cu toții Ciolacu! De la hiliescu și pana la iohanis. Denumiri false pt un conținut bolshevik sekurist anti românesc și anticreștin. Octavian Paler a exprimat-o cel mai clar: primul lucru pus la vânzare in țara asta a fost interesul național. Numai un anti - Român ar fi putut acționa împotriva Românilor. Și cine e mai anti Român decât Bolshevikul sekurist ? Absolut nimeni !

-6 (8 voturi)
Abel Schlesinger
25.10.2021, 15:38:13

ciolacu e un mexican obez.

-6 (8 voturi)
Un cititor
25.10.2021, 15:57:47

"Ciolacu, mesaj de Ziua Armatei: Haina militară întruchipează valori care nu sunt însuşite în aceste zile de o bună parte a clasei politice" "Cata emotie este in acest mesaj !! Cata sinceritate ....se citeste pe chipul SAU !!" "Sa fim fericiti ca va avem, domnule Ciolacu !!!" "Ce noroc pe acest popor !!!"

Diana Owens
25.10.2021, 18:25:09

Un raport live al postarilor antivacciniste pe forumurile Adevarul: https://telegra.ph/LIVE---Postaci-Antivaccin-Forumurile-Adevarul-10-20 Ca sa stiti la ce dezinformare va expuneti pe acest forum.

Modifică Setările