Ciolacu: Eu nu o să-mi fac un partid politic după ce n-o să mai fiu preşedintele PSD. O să am maturitatea de a pleca când o să fiu o frână în viitorul PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTOFacebook
Marcel Ciolacu FOTOFacebook

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat într-o conferinţă de presă, fiind întrebat ce părere are de anunţul făcut de fostul lider al Social-Democraţiilor privind înfiinţarea unui nou partid, că el va avea maturitatea de a pleca atunci când o să fie „o frână în viitorul PSD”.

„Îi urez sănătate. Eu nu o să-mi fac un partid politic după ce n-o să mai fiu preşedintele PSD. Mi se pare şi corect ca la un moment dat să nu mai fiu preşedintele PSD. Mai mult, o să am maturitatea de a pleca când eu o să fiu o frână în viitorul PSD”, a declarat Marcel Ciolacu într-o conferinţă de presă. 

El a mai declarat că „fostul preşedinte al Partidului Social Democrat, domnul Liviu Dragnea a anunţat că a înfiinţat sau că susţine o nouă formaţiune politică. Asta înseamnă că din acest moment intrăm într-o logică de partid politic, de adversari politici, nu duşmani politici. Eu nu am duşmani politici. Este normal să aducă acuze sau să nu aducă acuze, fiecare decide cum doreşte să facă politică”. 

În ceea ce priveşte afirmaţiile fostului preşedinte de partid, Marcel Ciolacu a declarat că atunci „când vii cu poveşti despre cum se făcea justiţie la telefon în care un şef de serviciu vorbea cu un procuror sau judecător, că n-am prea înţeles, să vii cu poveşti de jumătăţi de adevăruri, în care tu ai fost parte şi poate într-o zi ai lipsit de la ciorba de burtă şi s-a hotărât să te condamne şi pe tine şi să vii să ataci acum conducerea PSD? Eu nu am nimic împotrivă să atace conducerea PSD, poate s-o atace, e dreptul fiecăruia, e dreptul lui, nu e nici primul, nici ultimul, dar hai să punem totuşi lucrurile în matca lor corectă, dacă vrem să fim corecţi”.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a anunţat că patru „oameni obişnuiţi” în colaborare cu fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu, unul dintre apropiaţii săi, au pus bazele unui nou partid politic, denumit Alianţa pentru Patrie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite