Politică

articolul anterior articolul urmator

Ciolacu, săgeţi pentru Cîţu: După ce a ratat ţintele de vaccinare, „Brad Pitt în mizerie” se preface că nu înţelege de ce

7
28 Jul 2021 14:27:06
Autor: Maria Dinu
Marcel Ciolacu FOTO Facebook
Marcel Ciolacu FOTO Facebook

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a transmis că premierul „se preface„ că nu înţelege de ce nu au fost atinse ţintele de vaccinare. Potrivit liderului, România este neguvernată şi a atras atenţia că era nevoie de o strategie diferită pentru campania de vaccinare în mediul rural.

„După ce a ratat - #bigtime - toate ţintele de vaccinare, coordonatorul principal al campaniei, premierul Cîţu, se preface că nu înţelege de ce. Dacă ar scoate capul din întâlnirile cu primarii din partid, adevărul i-ar exploda în faţă: Pentru că România este #NEGUVERNATĂ de la începutul anului!!! Campania de vaccinare n-a fost o clipă în #echipacastigatoare! Pentru că voi faceţi la Guvern documente de partid şi împărţiţi banii românilor pentru a pune mâna pe ciolan la PNL, fără a mişca un deget pentru vaccinare şi pentru pregătirea ţării de un posibil val 4 al pandemiei”, a transmis Marcel Ciolacu pe Facebook. 
 
El acuzat şi faptul că membrii Guvernului nu au făcut un parteneriat cu administraţiile locale şi a completat faptul că primarii nu au primit atribuţii, ci costuri legate de organizarea centrelor de vaccinare, iar acum se dă vina pe ei. 
 
„Pentru că v-aţi pus voi – marele Brad Pitt în mizerie şi cu Raluca Turcan von Brukenthal - în tot felul de clipuri penibile doar ca să vă faceţi #campanie pentru Congres. I-aţi speriat atât de rău pe români, încât închid televizorul numai când vă văd!! Pentru că aţi oprit vaccinul la graniţa marilor oraşe şi nu v-a păsat absolut deloc că există şi o Românie #rurală, care avea nevoie de o strategie diferită! Mai mult, NU aţi făcut niciun fel de #parteneriat cu administraţiile locale; nu le-aţi dat nicio atribuţie primarilor în afară să îi cocoşaţi, ca şi anul trecut, cu tot felul de costuri legate de organizarea centrelor de vaccinare. Cât de ticălos să fii să dai acum vina tot pe ei, când toată comanda este la voi şi la DSP-ul politizat de voi! Cât de ticălos să fii să vrei ca nota de plată să fie plătită tot de români prin noi şi noi restricţii absurde?! Şi totul, toată suferinţa, toate restricţiile şi scăderea nivelului de trai pentru ce?! Pentru Congresele voastre de doi bani”, a adăugat Ciolacu. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

db
28.07.2021, 15:15:42

Aceste declarații apar imediat după ce BOR a declarat că nu va face propagandă pro-vaccinare. Oare e întâmplător? 🤔😉

-11 (21 voturi)
SOREN
28.07.2021, 15:29:57

Aceşti 2 idioţi conduc ţara. De aceea oricine are cap pe umeri o părăseşte.

-1 (3 voturi)
Coronavirus Noul
28.07.2021, 17:04:34

Din pacate.

+9 (9 voturi)
emoko Kekel
28.07.2021, 15:50:41

Pupătorii de mortăciuni cred că există o putere supranaturală care-i protejează de virus! Și nu cred în știință, doar în pronia cerească. Mai sunt o mulțime de maimuțoi care o dau în tot felul de conspirații, cu cip sau fără! La ăștia funcționează bârfele din comunitate, dacă popa mai pune de la el e greu să-i aduci la vaccinare. Nu mai zic că s-a răspândit ca focul pe miriște fapul că Astra Zeneca te omoară cu zile...

+4 (4 voturi)
m lupascu
28.07.2021, 16:44:07

- berbecu lu khaissam

-11 (15 voturi)

Vezi toate comentariile (7)

Modifică Setările