Ciolacu, săgeţi către Guvern: „Distruge programele introduse de PSD. Să le desfiinţezi pe motiv că sunt aprobate de Dragnea, denotă o minte total tulburată”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO: Mediafax
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO: Mediafax

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat Guvernul că nu susţine fermierii români şi vrea să distrugă programele naţionale introduse de PSD, precum Tomata, Usturoi, Lână, fermele de porci, mirându-se de ce deficitul bugetar este „până la cer”, iar românii consumă alimente de import „în proporţie de 80%”.

Liderul PSD susţine că actuala guvernare distruge toate programele naţionale introduse de PSD, care au avut în vedere susţinerea fermierilor. Ciolacu l-a criticat din nou pe ministrul Agriculturii, Adrian Oros, pentru că nu a luat „nici măcar 1 euro pentru irigaţii prin PNRR”, dar şi pentru că nu a acordat despăgubiri fermierilor afectaţi de calamităţi.

„Ziua şi nerozia la Cîţu! Să desfiinţezi toate proiectele adoptate în guvernarea PSD pentru susţinerea agriculturii româneşti pe motiv că «sunt aprobate de Dragnea» denotă o minte total tulburată, dar şi foarte mult tupeu. Voi şi guvernul vostru de incompetenţi în frunte cu ministrul Oros aţi eşuat catastrofal! NU aţi luat nici măcar 1 EURO pentru irigaţii prin PNRR! Voi n-aţi dat subvenţiile, integral şi la timp, şi nu aţi acordat nicio despăgubire fermierilor afectaţi anul trecut de calamităţi! Voi vreţi să schimbaţi şi legea PSD prin care interziceam vânzarea terenurilor către străini!

Acum vă năpustiţi să distrugeţi până şi programele naţionale introduse de PSD, care au fost de un real ajutor pentru fermierii români: Tomata, Usturoi, Lână, fermele de porci etc. Dar vă miraţi apoi că aţi dus deficitul până la cer şi că românii mănâncă 80% din import?!”, a scri Ciolacu joi pe Facebook.

Social-democratul îl numeşte pe Florin Cîţu „un premier total decuplat de realitate, dar bântuit de tot felul de fantasme”, iar despre ministrul Agriculturii, Adrian Oros, Ciolacu a transmis că „nu înţelege pe ce lume trăieşte”.

„PSD va continua să fie alături de fermierii români pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru protejarea agriculturii româneşti, a produselor autohtone şi a locurilor de muncă din acest domeniu!”, a conchis liderul PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite