Ciolacu, strigăte de la tribuna Parlamentului: Domnule Orban, sunteţi ultimul brontozaur al politicii! Nu ţi-e ruşine să spui că noi furăm?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Shutterstock
Marcel Ciolacu FOTO Shutterstock

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu şi-a pierdut cumpătul de la tribuna Parlamentului, acesta strigând de mai multe ori către preşedintele Camerei, Ludovic Orban. „Chiar nu ţi-e ruşine să spui că noi furăm?”, a răbufnit Ciolacu.

„Domnul Orban, sunteţi ultimul brontozaur al politicii. Nu mai există în Parlament nimeni cu vechimea dvs. PSD nu mai are niciun reprezentant în CA-urile statului român. Sunt nepoatele, amantele şi politrucii dvs. Aţi avut grijă să-i schimbaţi pe toţi.

Am înţeles că PSD-ul fură din buget. Eu îmi aduc aminte de Unifarm. Nu era PSD formaţiunea politică care ne-a ţinut pe toţi în casă în timp ce voi furaţi! Toate dosarele sunt la DNA! Curtea de Conturi.. Chiar nu ţi-e ruşine să spui că noi furăm? Vezi cine stă în stânga ta şi vezi dacă a fost la OLAF să dea cu subsenatul”, a declarat Marcel Ciolacu, luni, în Parlament. 

Acesta a criticat apoi bugetul Guvernului, spunând că reprezintă „o ruşine pentru România”. Liderul PSD a încheiat apoi spunând că partidul său nu va vota pentru buget.

„Bugetul cu care aţi venit în Parlament şi pe care l-aţi prezentat e o ruşine pentru România. E un buget în care nu aţi considerat oportun să investiţi în educaţie şi sănătate. Atât puteţi. Aceasta este viziunea dvs. de austeritate pentru România. Veţi fi judecat de români pentru asta. Domnul Cîţu, nu mă aşteptam să veniţi cu un buget care să încalce legea. Vă spun direct. Faptul că Guvernul continuă să împartă bani discreţionar în funcţie de interese politice. Acest lucru, domnul Cîţu, este o infracţiune. E o premieră absolută anexa bugetară 703. Nimeni niciodată, în 30 de ani nu şi-a permis să vină cu o anexă direcţionată doar pentru anumite formaţiuni politice. Întotdeauna aceste lucruri s-aui dezbătut în Parlament şi s-au supus votului Parlamentului”, a conchis Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite