Politică

articolul anterior articolul urmator

Ciolacu, strigăte de la tribuna Parlamentului: Domnule Orban, sunteţi ultimul brontozaur al politicii! Nu ţi-e ruşine să spui că noi furăm?

14
1 Mar 2021 16:57:08
Autor: Iulian Bîrzoi
Marcel Ciolacu FOTO Shutterstock
Marcel Ciolacu FOTO Shutterstock

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu şi-a pierdut cumpătul de la tribuna Parlamentului, acesta strigând de mai multe ori către preşedintele Camerei, Ludovic Orban. „Chiar nu ţi-e ruşine să spui că noi furăm?”, a răbufnit Ciolacu.

„Domnul Orban, sunteţi ultimul brontozaur al politicii. Nu mai există în Parlament nimeni cu vechimea dvs. PSD nu mai are niciun reprezentant în CA-urile statului român. Sunt nepoatele, amantele şi politrucii dvs. Aţi avut grijă să-i schimbaţi pe toţi.

Am înţeles că PSD-ul fură din buget. Eu îmi aduc aminte de Unifarm. Nu era PSD formaţiunea politică care ne-a ţinut pe toţi în casă în timp ce voi furaţi! Toate dosarele sunt la DNA! Curtea de Conturi.. Chiar nu ţi-e ruşine să spui că noi furăm? Vezi cine stă în stânga ta şi vezi dacă a fost la OLAF să dea cu subsenatul”, a declarat Marcel Ciolacu, luni, în Parlament. 

Acesta a criticat apoi bugetul Guvernului, spunând că reprezintă „o ruşine pentru România”. Liderul PSD a încheiat apoi spunând că partidul său nu va vota pentru buget.

„Bugetul cu care aţi venit în Parlament şi pe care l-aţi prezentat e o ruşine pentru România. E un buget în care nu aţi considerat oportun să investiţi în educaţie şi sănătate. Atât puteţi. Aceasta este viziunea dvs. de austeritate pentru România. Veţi fi judecat de români pentru asta. Domnul Cîţu, nu mă aşteptam să veniţi cu un buget care să încalce legea. Vă spun direct. Faptul că Guvernul continuă să împartă bani discreţionar în funcţie de interese politice. Acest lucru, domnul Cîţu, este o infracţiune. E o premieră absolută anexa bugetară 703. Nimeni niciodată, în 30 de ani nu şi-a permis să vină cu o anexă direcţionată doar pentru anumite formaţiuni politice. Întotdeauna aceste lucruri s-aui dezbătut în Parlament şi s-au supus votului Parlamentului”, a conchis Ciolacu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

14 Comentarii

muresan anna
1.03.2021, 17:10:07

Vai de mine tovarasu Ciolacu,voi sunteti cei mai cinstiti dintre pamanteni, nici usturoi n-ati mancat ,nici gura nu va miroase. Voi puteti insulta pe oricine, dar care cumva cineva sa va spuna pe numele mic, ca incepe circul. De fapt continua circul.Oare de ce este condamnat Valcov, Dragnea, trezorierul PSD, etc?

+9 (9 voturi)
Razvann Claudiu
1.03.2021, 17:14:04

Pe numele mic zici? Poate pe nu numele de famiglie.

+6 (6 voturi)
bovis.
1.03.2021, 17:17:27

Ce-i ciordache nu ajungi si tu la ciolan?

-9 (15 voturi)
Pop Max
1.03.2021, 17:23:45

Dl. Ciolacu are dreptate. PNL e la putere de un an și ceva, are toate pîrghiile, și-a pus oameni în toate funcțiile publice, are un munte de bani de la UE pe planul de reziliență, nu mai poate invoca faptul că PSD a furat.

-7 (7 voturi)
Ion Bubu
1.03.2021, 17:31:45

Dl ciolacu este superiorul dvs in partid si v-a trasat sarcina sa postati pentru partid! Nu ti-e putina rusine postac al talharilor Pop?

+5 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (14)

Modifică Setările