Ciolacu: Am văzut că trenul l-au inaugurat doar la dus, că garnitură de întors nu era şi au venit cu maşina. Asta-i mascaradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, critică PNL, susţinând că actualul guvern inaugurează investiţii demarate şi finanţate în guvernările social-democrate. El a ironizat inaugurarea trenului care face legătura între Gara de Nord şi Aeroportul "Henri Coandă” din Otopeni, arătând că preşedintele Iohannis a mers la Otopeni cu trenul, dar s-a întors pe cale rutieră, fiindcă nu există garnitură de întors.

"Cel mai urât lucru în politică este când tai panglicile la munca altora. Sunt toate proiectele Partidului Social Democrat”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, într-o emisiune la TVR.

"Dar am văzut că trenul l-au inaugurat doar la dus, că garnitură de întors nu era şi au venit cu maşina. Asta-i mascaradă. Cum, dom-le, să inaugurezi un tren doar la dus, că şina de întors nu a rezolvat-o?”, a completat el.

El a arătat că metroul "e de nouă ani pornit”.

"Şi ştim foarte bine, 98% au fost investiţii numai pe guvernările Partidului Social Democrat. S-au grăbit să-l inaugureze, nu erau firele, nu erau cuplajele, nu era totul terminat. Repede, acuma!”, a adăugat liderul PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban şi ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au participat, luni, la deplasarea-test cu trenul pe conexiunea feroviară Gara de Nord - Aeroport "Henri Coandă", Otopeni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite