Cioloş, atac la Dragnea: Nu e nevoie să închiriem pe banii statului insule în care să pescuim. Nu e nevoie să facem firme de consiliu judeţean ca să ne facem palate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Congresul PLUS, Dacian Cioloş a lansat câteva săgeţi pentru Liviu Dragnea, fără să-l numească. Cioloş a amintit de afacerea Belina şi de compania TelDrum, înfiinţată de liderul PSD pe vremea când era preşedinte al CJ Teleorman.

”Nu e nevoie să închiriem pe banii statului insule în care să pescuim, în timp ce alţii pescuiesc în ape tulburi. Nu e nevoie să ne facem firme pe lângă un consiliu judeţean ca să ne facem palate. Fiecare dintre cei care a ajuns aici şi-a plătit biletul sau benzina. Fapul că aţi făcut lucrul acesta arată că nu aveţi nevoie de funcţii politice ca să vă duceţi traiul. Noi vom face parte din guvernul din 2020 pentru că vom câştiga alegerile”, a spus Dacian Cioloş la finalul Congresului PLUS.

Convenţia Naţională a PLUS s-a reunit, pentru prima dată, sâmbătă, în prezenţa a peste 1.500 de membri ai formaţiunii. Fostul premier a fost ales cu 99% din voturi. În ianuarie 2020, după alegerile prezidenţiale, va avea loc un nou Congres. Profesoara Mihaela Miroiu, actorii Oana Pellea şi Marius Manole s-au numărat printre invitaţi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite