Cioloş, despre fotografia în care Barna apare alături de Ponta: Domnul Barna cu siguranţă nu ştia. E un spectacol mediatic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, a declarat joi seara, la Digi 24, că a aflat despre întâlnirea dintre liderul USR Dan Barna şi liderul Pro România Victor Ponta după ce a apărut fotografia în presă.

„Eu m-am întâlnit cu Barna la Bruxelles. Nu văd ce aş putea să comentez mai mult decât ce au spus cei doi interlocutori. Au explicat despre ce au vorbit, asta e informaţia pe care o am şi eu“, a declarat Dacian Cioloş. 

Liderul PLUS a precizat că obişnuieşte să îşi fotografieze întâlnirile doar atunci când are un mesaj de transmis sau dacă e vorba despre întâlniri oficiale. Întrebat dacă este de părere că liderul USR ştia că a fost fotografiat, poza fiind postată de Victor Ponta pe contul său de Instagram Cioloş a spus că „domnul Brana cu siguranţă nu ştia“. 

„E un spectacol mediatic. Interpretări din diferite unghiuri. Dacă aveau un secret de vorbit, probabil se duceau într-un alt loc. Pe 26 mai eu am sunat-o pe doamna prim-ministru Dăncilă cu toate că nu suntem de acord cu foarte multe lucruri. Dar aveam de transmis un mesaj şi trebuia să o sun. Şi aici, probabil, Ponta a vrut să îi spună ceva lui Barna. Iar el a acceptat pentru că, probabil, voia să îi spună ceva lui Ponta“, a adăugat Cioloş. 

Cei doi s-au întâlnit miercuri la Bruxelles, iar după apariţia fotografiei Dan Barna a venit cu o reacţie pe Facebook în care a precizat că s-a văzut cu Victor Ponta pentru discuţii pe tema moţiunii de cenzură şi pentru susţinerea lui Kovacs ca Avocat al Poporului. Victor Ponta a avut şi el o reacţie şi a subliniat că la aceeaşi cafenea a avut discuţii şi cu membri PSD sau PNL şi că dimineaţă s-a întâlnit chiar şi cu Traian Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite