Cioloş, despre structura Guvernului: Nu e momentul pentru un experiment. Avem nevoie de un Executiv capabil. Forţele politice să înţeleagă urgenţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul desemnat, Dacian Cioloş FOTO INQUAM PHOTOS / GEORGE CALIN
Premierul desemnat, Dacian Cioloş FOTO INQUAM PHOTOS / GEORGE CALIN

Premierul desemnat, Dacian Cioloş, a declarat că a adus în noul Executiv oameni capabili, cu experienţă, pentru a fi gata să se apuce de treabă imediat ce Guvernul ar trece la votul din Parlament.

„Nu e momentul pentru un experiment. Am vrut să fim pregătiţi pentru momentul în cazul în care Guvernul trece. Am pus oameni car să răspundă rapid nevoilor politice. Noi suntem gata să ne asumăm măsurile dificile. Avem nevoie de un Executiv capabil”, a afirmat Dacian Cioloş.

„Programul de guvernare poate să pară dur, dar e necesar. Avem nevoie de măsuri excepţionale. Avem nevoie de măsuri şi soluţii imediate pentru criza sanitară. În rest, avem obiectivul de a lansat PNRR, pentru a avea acces la fodduri şi a pune în practică măsurile de acolo”, a completat premierul desemnat. 

Cioloş a afirmat că în prezent „nu e momentul pentru jocuri politice” şi este optimist că toate forţele politice vor înţeege crizele cu care se confruntă România şi îşi vor da votul pentru Guvernul Cioloş.  

Preşedintele USR a cerut audieri într-un timp cât mai rapid şi o şedinţă de plen săptămâna aceasta pentru a fi dat votul din Parlament.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite