Cioloş, către funcţionarii care ar putea semna o nouă OUG 13: Nu avizaţi acte  despre care nu ştiţi că sunt 100% legale. Rămâneţi demni până la capăt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În contextul în care Guvernul Dăncilă ar putea adopta mâine o nouă Ordonanţă 13, care să-l scape de condamnare pe liderul PSD Liviu Dragnea, fostul premierul Dacian Cioloş le cere funcţionarilor din ministere să nu semneze acte normative care nu sunt perfect legale.

„Funcţionarii responsabili din ministere ştiu ce înseamnă să adopţi acte normative de urgenţă la presiune politică. Şi sunt convins că vor demonstra şi de data aceasta că statul român nu a rămas sat fără câini. Chiar dacă statul e condus azi de lideri politici dintre care unii îl consideră o unealtă pentru interese personale şi de partid. Nu avizaţi acte normative despre care nu ştiţi că sunt 100% legale. Nimeni nu vă poate obliga să vă depăşiţi atribuţiile de serviciu. Rămâneţi demni până la capăt. Nu sunteţi singuri!“, a scris Dacian Cioloş pe Facebook. 

Potrivit unor surse politice, Călin Popescu Tăriceanu s-ar opune unei ordonanţe de urgenţă care să-i salveze de puşcărie pe mai mulţi lideri politici, în special pe Liviu Dragnea. Pe de altă parte, unul dintre liderii PSD susţine că Guvernul poate adopta o nouă OUG 13 fără ajutorul lui Tăriceanu, însă Dragnea riscă să piardă Puterea. Iată toate scenariile care circulă în coaliţia de guvernare cu câteva ore înainte de şedinţa de Guvern.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite