Cioloş sau Iohannis? Pe cine ar vota Dan Barna la prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Barna
Dan Barna

Dacă ar avea de ales între Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş în turul doi al alegerilor prezidenţiale, liderul USR Dan Barna ar pune ştampila pe Cioloş. Dacă Iohannis ar concura cu un alt candidat, atunci Barna ar vota cu actualul şef al statului.

„Dacă vom ajunge la situaţia respectivă şi Dacian Cioloş va fi candidatul alianţei, voi vota cu Dacian Cioloş. Dacă vom ajunge în altă secvenţă, în care ar fi Klaus Iohannis şi alt candidat, voi vota cu Iohannis, e evident. Dar asta în secvenţa... construim un scenariu acum, în care Dacian Cioloş va decide să candideze din partea alianţei şi va avea susţinerea USR şi PLUS“, a spus Dan Barna, la Digi 24, întrebat cu cine ar vota la alegerile prezidenţiale. 

Liderii Alianţei 2020 USR-PLUS acuză PSD că a încercat să „fure” sute de mii de semnături ale iniţiativei de modificare a Constituţiei „Fără penali în funcţii publice” tocmai pentru a da Curţii Constituţionale a României un pretext să invalideze iniţiativa. „Au încercat să arunce o petarda comunicaţională, să fure nişte sute de mii dintre semnături”, a mai spus Barna. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite