Politică

articolul anterior articolul urmator

Cioloş, prima reacţie după alegeri: Regret că nu am reuşit să dăm încredere mai multor români că implicarea civică nu este un lux

14
12 Dec 2016 20:18:17
Autor: Sebastian Zachmann
Dacian Cioloş
Dacian Cioloş

14 Comentarii

miron miron
12.12.2016, 20:39:52

Domnul Ciolos avea o singura optiune, sa se inscie in PNL si sa ia franele partidului. Domnul Ciolos s-a indreptat spre esafod, lasand in urma lui doua femei iubite, pe PNL si USR. Le-a lasat in opozitie, cu multe victime la PNL, facilitand PSD-lui o victorie istorica.

+4 (6 voturi)
Mos Ion Roata
12.12.2016, 20:56:52

Cine umbla in concubinaj fortat sau, mai rau, tine doua femei, niciuna legitima si nu are curaj sa iasa la inaintare, pana la urma isi merita soarta, domnule Miron. Insa aici si ambele "femei iubite" au gresit, ca au fost krv si s-au canibalizat reciproc. USR (sincer, nu poate fi numit partid si are mai degraba idei marxiste) e nemultumit de scorul obtinut, desi, chit ca nu-mi plac deloc (ca si piratul), tot intra in Parlament. PNL-ul a comis erori grave, poate cele mai grave din istoria sa recenta, mai ales de cand s-a inhaitat cu PDL-ul. Faptul ca n-au identificat un candidat propriu la postul de premier, sau macar sa taca misterios asa cum a procedat PSD-ul, spune totul despre "capacitatile" liderilor sai, mai ales despre ale Alinutzei, pe care mai deunazi o ridicati in slavi. Nu se trezesc nici in ceasul al 12-lea, sedinta liderilor PNL, dupa demisia lui Gorghiu, fiind prezidata de puscariabilul Vasile Blaga!

+3 (9 voturi)
miron miron
12.12.2016, 21:46:32

Mos Ioane, ca sa fim obiectivi, romanii nu prea inteleg si nici n-au inteles doctrina taranistilor nici a liberalilor, o inteleg a celor care stiu sa bata din gura. Nu cred ca PNTCD sau PNL au furat sau condus mai rau tara decat PSD, insa n-avem lideri. Cei autentici au imbatranit sau murit, cei tineri greu se afirma. PSD a avut o rezerva solida de la tata la fiu, bine instruita veniti din comunism si cel mai mare atu, a fost unitatea lor. Pe partea dreapta a fost o mare dezbinare, mai ales la PNL, a fost dezbinat de Catarama, apoi de pirat, de Tariceanu, ca sa le spun pe cele mai importante, in afara de muscatura care i-a tras-o si Dan Nicusor cu a lui USR. Na ca piratul a intrat in parlament! va face opozitie, insa eu cred ca totusi e prima infrangere a lui Basescu.

+1 (5 voturi)
ro-lari
12.12.2016, 21:26:18

Si eu regret ! Imediat dupa revolutia/lovitura de stat din 1989, am clamat guvern de tehnocrati. Ciolanas - agricultor de la sapa si vaci - a compromis notiunea de tehnocrat. E un zero barat sa nu zic ceva de ... turcesc ! Eu nu l-as lasa in pace pentru raul facut!

-2 (6 voturi)
Martin Luther
12.12.2016, 22:02:45

bla bla bla. Trop tard monsieur. Retour.

-1 (3 voturi)