articolul anterior articolul urmator

Cioloş s-a răzgândit: USR-PLUS este gata să-şi asume inclusiv guvernarea

4
12 Jun 2019 15:48:02
Autor: News.ro
Dacian Ciolos - FOTO Eduard Enea
Dacian Ciolos - FOTO Eduard Enea

4 Comentarii

m lupascu
12.06.2019, 16:25:09

- greseala 2015 -16 se repeta

0 (4 voturi)
Un cititor
12.06.2019, 16:36:50

"Cioloş s-a răzgândit: USR-PLUS este gata să-şi asume inclusiv guvernarea" Eu il inteleg, si cred ca nu doar eu. Cand te numesti "patitul" pe romaneste, nu poti face repetir pt o problema identica. In schimb, acum nu vor fi chiar singuri in guvern, cum a fost Guvernul Tehnocrat. Personal, vad necesitatea acuta a schimbarii cat mai rapide, dar nu mi-as dori o schimbare doar pt un an, si apoi sa ma trezesc cu Veorica iar, cu S. Nicolae, Olguta, Iordache, Nicolicea, C. Dan, ca va fi catastrofal, deprimant, descurajator sa mai traiesti in Romania. De aceea eu nu-i acuz pt cumpatare. Prefer sa se lupte acum cu Veorica sa-i mai forteze sa mai repare, si sa mai stopeze din elanul destructiv, dar sa avem apoi, un guvern constructiv si profesionist, pe o perioada, daca s-ar putea nelimitata. Daca populatia (votanti PSD) vor vedea ca USR-PLUS-PNL-PMP, si hai fie de la mine si ProRomania (pt test) nu musca oameni, ba chiar ajuta intr-un mod mai eficient, isi vor castiga simpatizanti si din votantii PSD-ului. Fara pomene, oamenii se vor simti mai confortabil in Romania, mai utili, pt binele tuturor si mai determinati, chiar si cei din Diaspora sa revina. Totusi...........am indoieli ca trece motiunea: doar.... sa numaram precum Pristanda :doua la scoala de fete, doua de la primarie etc.... Asteptam, mai ceva decat condamnarea lui Dragnea si rezultatele de la alegerile pt UE....importante pt trend.

+2 (2 voturi)
bufniţă
12.06.2019, 19:47:40

USR+ nu face bine !... Lăsați-i să-și rupă gâtul DE TOT !... Altfel, nenea Cioloș - iar ți-o iei ! Deci mesajul din Ardeal : ședeți blânzi !...

-1 (3 voturi)
Emil Popescu
12.06.2019, 19:55:28

Inputitul asta degeaba vrea sa conduca ca nu este capabil.Nu a lucrat o zi nici la stat nici la privat.A mers la UE sprijinit de securitate.

-1 (3 voturi)