Politică

articolul anterior articolul urmator

Cioloş: Vom pregăti şi măsuri de acces la testare pentru persoanele care din diferite motive nu pot să se vaccineze

4
18 Oct 2021 12:55:18
Autor: Maria Dinu
Dacian Cioloş FOTO Inquam Photos / George Călin
Dacian Cioloş FOTO Inquam Photos / George Călin

Premierul desemnat Dacian Cioloş a declarat că Guvernul pe care îl propune va pregăti măsuri ca persoanele care nu se pot vaccina să aibă acces la testare, explicând că se doreşte introducerea Certificatului Verde „pentru acele categorii profesionale care intră în contact cu populaţia într-un fel sau altul”.

„E nevoie şi de o accelerare a ritmului de vaccinare, dar în acelaşi timp vom pregăti şi măsuri de acces la testare pentru persoanele care din diferite motive nu pot să se vaccineze şi pentru a avea acces la mai multe centre de testare, dar şi pentru ca testele să fie accesibile pentru cei care vor trebui să le folosească”, a precizat Dacian Cioloş. 

„Certificatul Verde înseamnă trei posibilităţi: vaccinare, să fi trecut prin boală sau testare”, a explicat Cioloş. „Vem să aplicăm această măsură pentru acele categorii profesionale care intră în contact cu populaţia într-un fel sau altul”, a mai declarat Cioloş cu privire la Certificatul Verde. 

Întrebat dacă ar susţine vaccinarea obligatorie pentru anumite categorii profesionaşle, Dacian Cioloş a răspuns: „Nu cred că aţi văzut menţiune la vaccinare obligatorie nicăieri. Ne oprim la ceea ce am propus acolo”. 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Firea Madalin
18.10.2021, 13:19:46

"Întrebat dacă ar susţine vaccinarea obligatorie pentru anumite categorii profesionaşle, Dacian Cioloş a răspuns: „Nu cred că aţi văzut menţiune la vaccinare obligatorie nicăieri. Ne oprim la ceea ce am propus acolo”. Mincinosule! Uite ce declarai acum 6 ore :"Guvernul Cioloș propune în programul de guvernare făcut public duminică o serie de măsuri punctuale pentru rezolvarea situației actuale din sistemul sanitar, dar și pentru stimularea vaccinării. Certificatul verde ar urma să condiționeze atât accesul la evenimente și magazine, cât și demiterea angajaților care refuză să îl prezinte.""

-20 (20 voturi)
Laura Cabrera
18.10.2021, 13:34:18

In ultimele sapte zile au murit de covid mai multi romani decat la cutremurul din '77. Romania va ramane in memoria colectiva a umanitatii ca o tara de prosti conspirationisti, antivaccinisti. Ca suprema ofensa a inteligentei, iata o selectie a minciunilor si dezinformarii antivacciniste postate pe parcursul a 20 de ore, pe 17 Octombrie pe forumurile Adevarul: https://telegra.ph/Minciuni-antivacciniste-17-Octombrie-2021---forumurile-Adevarul-10-17 Analiza activitatii unui postac antivaccinist platit poate fi gasita la: https://telegra.ph/Postacul-antivaccinist-Camelia-Sorescu-10-09 Citeste si afla ce minciuni te-au determinat sa nu te vaccinezi inca.

+6 (6 voturi)
Gigi Kent
18.10.2021, 14:05:21

Vom pregăti o spirală... :)))

-6 (6 voturi)
Victor Reyes
18.10.2021, 16:16:23

In ultimele sapte zile au murit de covid mai multi romani decat la revolutia din decembrie '89. Romania va ramane in memoria colectiva a umanitatii ca o tara de prosti conspirationisti, antivaccinisti. Ca suprema ofensa a inteligentei, iata o selectie a minciunilor si dezinformarii antivacciniste postate pe parcursul a 20 de ore, pe 17 Octombrie pe forumurile Adevarul: https://telegra.ph/Minciuni-antivacciniste-17-Octombrie-2021---forumurile-Adevarul-10-17 Analiza activitatii unui postac antivaccinist platit poate fi gasita la: https://telegra.ph/Postacul-antivaccinist-Camelia-Sorescu-10-09 Citeste si afla ce minciuni te-au determinat sa nu te vaccinezi inca.

+7 (7 voturi)
Modifică Setările