Politică

articolul anterior articolul urmator

Ciprian Ciucu, ales la şefia PNL Bucureşti după ce a învins-o pe Violeta Alexandru, cea care a deţinut funcţia până în prezent

29
24 Jul 2021 16:09:52
Autor: Dan Anghel

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a fost ales sâmbătă preşedinte al PNL Bucureşti, după ce a învins-o cu 498 de voturi la 405 pe Violeta Alexandru, cea care a deţinut funcţia până în prezent.

„Mulţumesc din suflet PNL Bucureşti, va mulţumesc dragi colegi, pentru încrederea pe care mi-ati acordat-o astăzi!
 
Echipa pe care trebuie sa o susţinem mai departe este formată din:
 
Catalin Deaconescu - prim vicepresedinte
 
Diana Baciuna - prim vicepreşedinte
 
Octavian Oprea - vicepresedinte
 
Tudorel Prună - vicepreşedinte
 
Stelian Bujduveanu secretar general
 
Bogdan Ciocarlan - Trezorier
 
Daniela Pasareanu - Cenzor
 
Florin Berbecaru - COAMB
 
Încrederea dumneavoastră mă responsabilizează şi mai mult”, a scris Ciprian Ciucu, sâmbătă pe Facebook.
 
„Ciprian Ciucu este noul preşedinte al PNL Bucureşti! Felicitări! Avem treabă, Ciprian! Trebuie să reconstruim filiala şi să aducem oamenii împreună. Fără compromisuri în 2024 şi sunt sigur că PNL va fi prima opţiune a bucureştenilor. Reuşim împreună!  Împreună suntem echipa câştigătoare”, a scris Florin Cîţu, sâmbătă pe Facebook. 
 
 
Ciprian Ciucu a fost sprijinit în lupta pentru şefia filialei Bucureşti de către premierul Cîţu.
 
Liderul PNL, Ludovic Orban a afirmat că o sprijină pe Violeta Alexandru la preşedinţia PNL Bucureşti, afirmând că este o susţinere pentru loialitate, coloană vertebrală, cuvânt. Orban a precizat că a avut un protocol semnat cu Ciprian Ciucu, încălcat de acesta după numai o zi.
 
„Nu am obiceiul la conferinţe de alegeri să susţin un candidat. În toate conferinţele judeţene la care am fost nu mi-am exprimat făţiş susţinerea pentru un candidat pentru că în calitate de preşedinte PNL am considerat că este dreptul fiecărui membru al partidului să aleagă conducerea PNL în fiecare filială. La această conferinţă în schimb îmi voi exprima opţiunea”, a transmis Orban.
 
El a explicat de ce o susţine pe Violeta Alexandru. 
 
„În urmă cu aproximativ o lună, am început discuţiile cu Ciprian Ciucu pentru o susţinere reciprocă şi pentru a identifica o soluţie pentru Bucureşti. Discuţiile s-au materialiat într-un protocol, semnat de domnul Ciucu, de încă trei preşedinţi de filiale de sector: Sectorul 1, Sectorul 3, Sectorul 5 şi contrasemnat de mine. La o zi după semnarea protocolului, eram la o conferinţă judeţeană, a venit un coleg care mi-a spus consternat că Ciucu şi-a depus candidatura în prezenţa premierului Florin Cîţu şi susţinut de colegii din Sectorul 2 şi Sectorul 6. Nu voi da publicităţii acest protocol şi nu am vrut să mă refer la el şi nu m-aş fi referit niciodată dacă acest lucru nu l-ar fi făcut Ciprian Ciucu”, a declarat Orban.
 
PNL Bucureşti a organizat, sâmbătă, începând cu ora 10.00, Reuniunea Comitetului de Coordonare, la Sala Polivalentă din Capitală. La eveniment au participat Florin Ciţu şi Ludovic Orban. 
 
În cursă pentru funcţia de preşedinte al celei mai mari organizaţii PNL din ţară s-au înscris atualul lider al PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, dar şi primarul Sectorului 6, liderul liberalilor din sector Ciprian Ciucu. 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

29 Comentarii

pesede ciuma rosie
24.07.2021, 16:22:30

prima veste buna ce vine din directia PNL dupa nu stiu cita vreme. acuma numai sa vedem la sefia PNL echipa lui Bolojan si am putea avea un partid cit de cit decent in loc de facatura asta USL-ista ce e PNL-ul de acum.

-2 (18 voturi)
andipanda
24.07.2021, 16:35:31

Daca ai avut de ales intre Ciucu si Violeta Alexandru, vai mama voastra. Unde am ajuns. PSD-ul sa stea linistit ca nu trebuie sa miste un deget.

+4 (12 voturi)
ardeleanu nicu
24.07.2021, 16:49:15

Mai bine alegem intre Veorica Dancila si Danut Andrusca...Stii ce am vrut sa zic...

+2 (6 voturi)
leuldinpanjshir99
24.07.2021, 16:41:01

Avanpremiera meciului Cuțu - Suca Cobzaru' ....

-6 (12 voturi)
stelian PREDA
24.07.2021, 17:00:14

Au castigat ,,ciucistii,,in dauna PNL !

+3 (7 voturi)

Vezi toate comentariile (29)

Modifică Setările