Ciucu, atac la Mutu, după ce primarul S6 a spus că liberalul n-a realizat nimic nici pentru familie: Când eu munceam cinstit, Mutu era bişniţar şi învârtea valută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ciprian ciucu foto facebook

Ciprian Ciucu, candidatul PNL pentru primăria Sectorului 6, a răspuns joi atacurilor venite de la primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, care a spus despre acesta şi alţi contracandidaţi că „n-au realizat nimic nici măcar pentru familiile lor”. „Când afli despre o asemenea porcărie îţi dai seama de ce Sectorul 6 arată ca o mocirlă, ca acesta din poză, după gustul şi caracterul lui Gabriel Mutu”, a ripostat Ciucu.

„Mie îmi place omul om şi porcul porc. Iar la o asemenea porcărie chiar mă aşteptam. Mă aştept şi la altele. Gabriel Mutu a lansat miercuri la Realitatea PLUS o serie de atacuri de-a dreptul mizerabile la adresa contracandidatilor săi de la PNL şi USRPLUS, spunând că cei doi «n-au realizat nimic nici măcar pentru familiile lor». 

Când afli despre o asemenea porcărie îţi dai seama de ce Sectorul 6 arată ca o mocirlă, ca acesta din poză, după gustul şi caracterul lui Gabriel Mutu”, a afirmat Ciprian Ciucu joi pe Facebook.

Candidatul liberal a mai adăugat apoi că „ceea ce ofer eu familiei mele Mutu nu mai poate oferi de mult familiei sale”, prezentând o paralelă cu realizările fiecăruia.

„Când eu munceam cinstit, băteam ţara în lung şi lat, angrenat în proiecte de educaţie, la începutul carierei mele, Mutu era un bişniţar şi învârtea valută;

În timp ce eu căpătăm expertiză în organizaţii respectabile şi predam la Universitatea din Bucureşti, Mutu, membru PSD, apropiat de Bitner şi oamenii lui Năstase, punea la cale afaceri imobiliare cu firme fantomă (Vezi link in comentarii); 

În timp ce eu puneam pe picioare unul dintre cele mai respectabile think-tank-uri din România şi lucram în proiecte internaţionale din regiune, angajat de organizaţii internaţionale prestigioase, Mutu trecea de la PSD la PDL şi se agăţa de fusta Elenei Udrea, înconjurat de interese imobiliare oculte; Mutu a fost membru PSD, PDL, PNL şi iar PSD. Un traseist, vânător de interese”, a mai adăugat Ciprian Ciucu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite