Cîţu: 40 de filiale au votat moţiunea „România Liberală”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Citu FOTO Inquam Photos / George Calin
Florin Citu FOTO Inquam Photos / George Calin

Florin Cîţu a declarat în cadrul Consiliului Naţional al PNL că moţiunea sa, „România Liberală” a fost votată de 40 de filiale judeţene, dintre care 34 votând doar moţiunea sa privind candidatura la preşedinţia PNL.

>>La precedentul Consiliu Naţional mi-am anunţat candidatura pentru preşedinţia PNL. Atunci aveam în spate o echipă cu care am pornit la drum, dar am spus din primul moment că voi construi şi obiectivul era de a aduce în spatele meu întreg PNL după acest Congres. Astăzi după ce s-au votat moţiunile, sunt 40 de filiale care au votat moţiunea „România Liberală”, dintre care 34 au votat doar moţiunea „România liberală<<, a declarat premierul Florin Cîţiu.  

Premierul a mai lansat un apel membrilor PNL pentru a nu nu mai ataca partidul. 

„Aş vrea să vă rog pe toţi să ne comportăm civilizat în această perioadă. (...)Este o rugăminte pe care o am pentru toţi colegii, fără a mai ataca PNL, şi aşa sunt destui în afară care ne atacă pe noi, atunci când atacăm PNL, atacăm fiecare membru al PNL”, a mai declarat el. 

Premierul Florin Cîţu şi-a anunţat candidatura la preşedinţia partidului în luna mai, după ce actualul preşedinte al formaţiunii Ludovic Orban afirma că are susţinerea a 36 de filiale judeţene în cazul candidaturii sale pentru un nou mandat la şefia partidului.   

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite