Cîţu confirmă că s-a întâlnit cu Emil Boc în Bucureşti, în contextul pregătirilor pentru congres. Ce spune despre candidatura la şefia PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul  Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Premierul  Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Florin Cîţu a confirmat, luni, că a avut o întâlnire cu primarul din Cluj Napoca, Emil Boc, în contextul pregătirilor din partid pentru congres, dar nu a dorit să dea detalii despre subiectele discutate, subliniid că are discuţii dese cu fostul şef al Guvernului.

„Domnul Boc este în Bucureşti în aceste zile şi ne vedem de fiecare dată când vine în Bucureşti”, a declarat Florin Cîţu, întrebat dacă s-a întâlnit cu Emil Boc.

Premierul nu a dat detalii despre discuţiile din interiorul PNL, dar a confirmat, din nou, că îşi doreşte o funcţie în PNL, în contextul în care în şedinţa liberalilor de luni s-a discutat inclusiv de organizarea unui congres în luna septembrie. 

Întrebat dacă va candida la şefia PNL, premierul a precizat: „Eu am spus întotdeauna că eu cred că experienţa pe care am acumulat-o ca parlamentar, ministru de Finanţe şi premier este o experienţă care poate să adauge sau poate să ajute partidul în perioada următoare”, a spus Cîţu

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite