Cîţu, despre modul în care se comunică în coaliţie: Aş vrea mai mult fair-play, nu să aruncăm mesaje în spaţiul public, pe surse sau prin comunicatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Citu FOTO Facebook

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, se declară nemulţumit de comunicarea coaliţiei, menţionând că ar prefera ca mesajele transmise public de parteneri să fie discutate anterior în coaliţia de guvernare.

"În acest moment este vorba despre modul în care comunicăm. Măsurile pe care le luăm aş prefera să le discutăm întâi în coaliţie şi apoi să ieşim cu ele în spaţiul public. Pentru că e foarte uşor să scriu şi eu pe Facebook că propun să creştem pensiile cu 60% şi salariile cu 80% şi bineînţeles că nu se poate, iar apoi să spun că nu vrea partenerul de coaliţie. Aş vrea mai mult fair-play, nu să aruncăm mesaje în spaţiul public, pe surse sau prin comunicatori. Nu suntem în alegeri, nu suntem în campanie electorală. Este o coaliţie, este un compromis, aşa că mă aşteptam să fie fair-play", a declarat preşedintele PNL, la Digi24.

Florin Cîţu a menţionat că le-a cerut membrilor liberali ai Guvernului să comunice elegant, pentru a nu pune în pericol stabilitatea coaliţiei.

"Nu vreau ca PNL să fie cel care aruncă în aer această coaliţie. De aceea nu vedeţi membri din Guvern ai PNL să iasă cu declaraţii de atac, nu-i vedeţi să atace preşedintele Partidului Social Democrat şi să nu aibă un dialog cu el, nu-i vedeţi să atace pe altcineva. În PNL există acest reproş la adresa mea că am cerut să nu existe niciun fel de atacuri. Dar eu cred că este foarte bine ca PNL să susţină măsurile de guvernare liberale şi să arătăm că suntem un partener cu care se poate lucra", a completat liderul PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite