Cîţu, despre alegerile din USR PLUS: Este o penalizare pentru cei care au scos de la guvernare USR PLUS şi s-au alăturat celor de la AUR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu şi ministrul de Finanţe Dan Vîlceanu la Râmnicu Vâlcea FOTO Adevărul
Florin Cîţu şi ministrul de Finanţe Dan Vîlceanu la Râmnicu Vâlcea FOTO Adevărul

Premierul Florin Cîţu a comentat, joi, la Râmnicu Vâlcea, rezultatul alegerilor din USR PLUS, relatează agerprea. Şeful Executivului a afirmat că este o „penalizare” pentru cei care au scos acest partid de la guvernare, relatează Agerpres.

„În aceea ce priveşte alegerile de la USR PLUS, eu nu văd aici o surpriză, este clar că este o penalizare pentru cei care au scos de la guvernare USR PLUS şi s-au alăturat celor de la AUR. Aşa văd eu lucrurile”, a spus Florin Cîţu, atunci când a fost întrebat cum comentează rezultatul primului tur al alegerilor pentru conducerea USR PLUS, scrie Agerpres. 

Potrivit sursei citate, premierul a reafirmat că liberalii nu se vor ruga de USR PLUS să revină în coaliţia de guvernare. "V-am spus că de luni vor discuta cu mine ca preşedinte al PNL, iar noi nu ne vom ruga de USR PLUS să vină la guvernare", a declarat Cîţu.

Dacian Cioloş a reuşit să se claseze pe primul loc în competiţia pentru şefia USR PLUS. Liderul eurodeputaţilor Renew a reuit să obţină 46%, cu două procente mai mult ca Dan Barna. În condiţiile în care niciunul dintre candidaţi nu a avut peste 50% din voturi va exista şi un al doilea tur de scrutin.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite