Cîţu, despre un Congres extraordinar în 2022: Nu există nemulţumiri în partid. Toţi vrem mai mult, toţi vrem investiţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu, preşedintele PNL FOTO Inquam Photos / George Calin
Florin Cîţu, preşedintele PNL FOTO Inquam Photos / George Calin

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat, sâmbătă, că nu ştie să existe nemulţumiri în partid care să conducă la declanşarea unui Congres extraordinar, dar poate că aleşii liberali vor să transmită că îşi doresc implementarea mai rapidă a Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”.

Liderul PNL a fost întrebat ce părere are despre declaraţia unuia dintre vicepreşedinţi, Robert Sighiartău, care a spus că mai mulţi primari sunt nemulţumiţi. Mai precis, dacă aceste nemulţumiri pot reprezenta cauza declanşării unui Congres extraordinar. 

„Cred că a fost interpretat greşit (n.r. - Robert Sighiartău). Robert e un om de caracter, un tânăr care îşi respectă cuvântul. A candidat în echipa câştigătoare”, a subliniat Florin Cîţu.  

Preşedintele PNL a negat faptul că ar exista la nivel de partid tensiuni sau nemulţumiri. „Nu există. Toţi vrem mai mult. Toţi vrem Anghel Saligny să fie implementat mâine. Vrem investiţii”, a completat liberalul.  

Întrebat referitor la declaraţia lui Ilie Bolojan referitoare la posibila intreare a acestuia în cursa pentru şefia partidului, Florin Cîţu a precizat: „E foarte bună declaraţia. E bine să avem oameni care să intre în competiţie. Înseamnă că vom avea oameni în competiţia din 2025. Să ştiţi că nu e o funcţie uşoară”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite