Cîţu, despre Congresul UDMR: Să vedem aici un festival al democraţiei. La alte partide s-a văzut festivalul ridicolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu a fost prezent vineri la Congresul UDMR. FOTO: Captură
Florin Cîţu a fost prezent vineri la Congresul UDMR. FOTO: Captură

Premierul Florin Cîţu a afirmat, despre Congresul UDMR, la care este prezent, că se aşteaptă să vadă un festival al democraţiei, precizând că la alte partide „s-a văzut doar festivalul ridicolului”. El a menţionat că nu există varianta să nu se ţină Congresul PNL din cauza creşterii numărului cazurilor de COVID.

Cel de-al XV-lea Congres al Uniunii Democrate Maghiare din România se va desfăşura vineri, la Sângeorgiu de Mureş. Florin Cîţu a declarat, la sosirea la Congresul UDMR, că în politica din România este un lucru cert, şi anume alianţa AUR – USR PLUS.  

„În Parlamentul României sunt tot felul de discuţii, dezbateri, în acest moment avem un singur lucru cert în România în politică: o alianţă care a început între AUR şi USR, dar ştim că această alianţă AUR – USR încearcă să obţină voturile PSD pentru a da jos Guvernul, asta este ce avem cert în acest moment. Eu mă ocup de guvernare şi vedeţi că guvernăm bine, împreună cu partenerii de la UDMR, continuăm aceleaşi proiecte, am preluat portofoliile celor care au plecat de la guvernare, celor de la USR, şi proiectele merg mai departe, toate proiectele pe care le făcusem împreună cu cei de la USR merg mai departe pentru că sunt proiecte bune pentru România”, a afirmat Cîţu.

Întrebat ce aşteptări are de la Congresul UDMR, premierul a răspuns: „Aşteptări să fie un congres...să vedem un festival al democraţiei cu adevărat aici, la UDMR, pentru că la alte partide s-a văzut doar festivalul ridicolului”.

De asemenea, Florin Cîţu a mai fost întrebat dacă este posibil să nu se mai ţină Congresul PNL cu aşa mulţi participanţi având în vedere creşterea numărului cazurilor de COVID. „Se ţine Congresul PNL. Nu există această variantă să nu se ţină Congresul PNL”, a precizat premierul.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite