Cîţu, despre vizita în SUA: Sunt trei obiective majore, proiecte de ţară, programul Visa Waiver, programul pentru energie nucleară şi pe apărare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / George Călin
Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / George Călin

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a declarat cu privire la vizita în SUA a delegaţiei Senatului României, că vor fi discuţii cu privire la trei obiective majore, care sunt şi proiecte de ţară: programul Visa Waiver, programul pentru energie nucleară şi pe apărare.

Liderul PNL a afirmat că în cadrul vizitei în SUA la care va participa, în calitate de preşedinte al Senatului României, „sunt trei obiective majore, toate proiecte de ţară, programul Visa Waiver, programul pentru energie nucleară şi de apărare”.

Potrivit liderului, discuţiile „s-ar putea să fie şi pe partea economică”. 

În ceea ce priveşte programul Visa Waiver, şeful liberalilor a afirmat: „Vom folosi toate pârghiile statului pentru a avea acest sistem şi în România”, a spus liderul liberalilor, copletând că „semnalele sunt bune” în acest sens şi amintind şi că vicepreşedinte SUA, Kamala Harris, a discutat în cadrul vizitei sale în România despre acest program. 

„România face tot ce ţine de România pentru a elimina aceste suspiciuni şi a avea acest program”, a mai spus liderul PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite