Politică

articolul anterior articolul urmator

Cîţu: „După congres, suntem un partid unit. Ne vom concentra toate eforturile în două direcţii: dezvoltarea României şi către inamicul nostru etern – PSD”

23
14 Sep 2021 17:44:29
Autor: News.ro
Premierul Florin Cîţu şi-a prezentat moţiunea în cadrul filialei PNL Teleorman. FOTO: Captură
Premierul Florin Cîţu şi-a prezentat moţiunea în cadrul filialei PNL Teleorman. FOTO: Captură

Premierul Florin Cîţu a afirmat că după congresul din 25 septembrie Partidul Naţional Liberal va fi un partid unit şi mai puternic, care îşi va concentra eforturile în două direcţii, către dezvoltarea României şi către „inamicul etern”, PSD.

Florin Cîţu a declarat marţi, la Teleorman, că PNL va sta la guvernare să facă reforme, fiind singurul partid care poate realiza acest lucru. 
 
„Noi avem curajul să reformăm România. Noi nu spunem doar aşa că noi murim cu alţii de gât până la guvernare, până facem reforme. Noi stăm la guvernare şi facem reforme, nu plecăm de aici. Suntem singurul partid care poate face asta şi nu dăm înapoi de la reformă şi investiţii. Eu cred foarte mult în România liberală, cred că este singura soluţie de a scoate acele zone din România care au rămas nedezvoltate şi să poţi să scoţi aceste zone nu înseamnă decât să investeşti. 
 
E ceea ce am făcut anul trecut, un pariu pe care l-am prezentat anul trecut şi am spus dacă investim, ieşim din criza asta foarte bine şi aşa a fost. Trebuie să continuăm să investim şi veţi vedea că rezultatele vor fi pe măsură. Peste tot în lume unde au fost făcute reforme şi au fost făcute investiţii au beneficiat toţi oamenii”, a transmis Florin Cîţu.
 
El a precizat că PNL după congres va fi un partid mai puternic. 
 
„După congres suntem un partid unit, mai puternic şi de atunci ne vom concentra toate eforturile în două direcţii, una, dezvoltarea României şi a doua, către inamicul nostru etern – PSD”, a mai afirmat Florin Cîţu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

23 Comentarii

muresan anna
14.09.2021, 17:47:40

Va sugerez sa va concentrati doar pe dezvolatrea Romaniei, asta se asteapta de la un guvern!

+13 (13 voturi)
Amdo Odma
14.09.2021, 17:54:54

Asta chiar crede ca va mai fi prim-ministru? Guvernarea nu se face cu pariuri si cu "wow", ci cu responsabilitate si pregatire profesionala. Nu i se aplica lui Citu.

-1 (17 voturi)
G M
14.09.2021, 18:05:02

Nu mai e unit cîțule, ”viziunea” ta l-a destrămat și nu cred că se mai reface. Mai ales sub conducerea ta ”înțeleaptă” și a ciracilor din jurul tău. Demisia !

-3 (15 voturi)
Mircea Lupan
14.09.2021, 18:10:37

Psihiatrii au curajul sa-i stabileasca un diagnostic?

+8 (8 voturi)
SOREN
14.09.2021, 19:01:42

Wow ! Nu ar fi mai bine să vă concentraţi spre o chestie constructivă decât spre una distructivă ?

-9 (9 voturi)

Vezi toate comentariile (23)

Modifică Setările