Politică

articolul anterior articolul urmator

Cîţu, după ce a fost la spectacolul-pilot „Dineu cu proşti”, la Teatrul Naţional: „O zi care a început wow şi se termină la fel”

13
15 May 2021 22:55:28
Autor: Emanuel Neuman
Florin Cîţu / FOTO Facebook
Florin Cîţu / FOTO Facebook

Ziua „wow” a lui Florin Cîţu a continuat sâmbătă seară cu participarea la spectacolul-pilot „Dineu cu proşti” de la Teatrul Naţional Bucureşti. Şeful guvernului spune că „astfel de spectacole sunt posibile pentru că şi iubitorii de cultură au înţeles că singura soluţie este vaccinarea”.

„O zi care a început wow şi se termină la fel. Mi-a făcut o mare plăcere să merg, în această seară, la evenimentul-pilot, „Dineu cu proşti", la Teatrul Naţional Bucureşti. Astfel de spectacole sunt posibile pentru că şi iubitorii de cultură au înţeles că singura soluţie este vaccinarea”, a scris Florin Cîţu pe Facebook.

Premierul Florin Cîţu anunţă sâmbătă pe Facebook că a făcut deja o plimbare fără mască şi îşi întrebă cititorii cum a fost pentru ei prima zi fară mască în spaţii deschise. El mulţumeşte tuturor pentru că au înţeles să respecte regulile ţi anunţă că urmează o nouă etapă de relaxare a măsurilor de retricţie, la 1 iunie.

„Cum este pentru voi prima zi fară mască în spaţii deschise? Eu deja am făcut o plimbare la prima ora până la cafea şi a fost wow. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că aţi înţeles să respectaţi toate regulile şi mai ales pentru că vă vaccinaţi. Astăzi ne bucurăm toţi de primul pas important din revenirea la normalitate pentru că am lucrat împreună în acest an dificil. Vă mulţumesc. Urmează 1 iunie”, a scris premierul pe Facebook.

Prima etapă a revenirii la normalitate a intrat, sâmbătă, în vigoare, după ce Guvernul a adoptat o serie de măsuri, iar Hotărârea de Guvern pentru prelungirea stării de alertă a fost modificată. Principalele relaxări vizează renunţarea la portul măştii de protecţie în majoritatea spaţiilor deschise, dar şi la restricţiile de circulaţie pe timpul nopţii. În plus, programul operatorilor economici poate fi prelungit până la ora 24.00. Multe alte măsuri depind însă de rata de vaccinare, Guvernul stabilind noi ţinte pentru 1 iunie, 1 iulie şi 1 august.
 


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

13 Comentarii

Prospero
15.05.2021, 23:03:11

Citule, Dupa Dineul cu prosti ai spus: saru' mana pentru masa?

-3 (15 voturi)
Burtica Cornel
15.05.2021, 23:51:47

Cum s-a simtit Citu acolo numai intre ei la Dineu?

-2 (12 voturi)
defu gabi
15.05.2021, 23:04:38

Daca a fost Câzz0 prezent, spectacolul-pilot s-a numit "Dineu cu prost"...

-4 (10 voturi)
m wakki
15.05.2021, 23:25:56

adevărul este că dacă venea Veorica telijenta de la Teleorman, cu Andrușca de la vulcanizare și cu Daea, ăla cu oaia, se numea Dineu cu deștepți

+3 (9 voturi)
defu gabi
15.05.2021, 23:36:28

Clasa politica din Ro. e o gradina zoologica de toate culorile... O apa si-un pamant...

-2 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (13)

Modifică Setările